CELEBRITIES

10 διάσημοι που πιστεύουν στα φαντάσματα

@2022 Stephen Spillman/AP Images

Υπάρχουν διάσημοι που πιστεύουν στα φαντάσματα. Κάποιοι από αυτούς έχουν βιώσει εμπειρίες που απέδωσαν σε μεταφυσική δραστηριότητα κι άλλοι πίστεψαν σε αυτά όταν έμειναν σε στοιχειωμένα σπίτια.

Οι διάσημοι που πιστεύουν στα φαντάσματα είναι μερικά από τα πιο γνωστά πρόσωπα αυτού του πλανήτη. Τα φαινόμενα που έζησαν κάποιοι από αυτούς, είτε τα πιστεύεις, είτε όχι, είναι η δική τους αλήθεια.

Οι διάσημοι που πιστεύουν στα φαντάσματα

Kristen Stewart

@2022 Vianney Le Caer/Invision/AP Images

«Αν είμαι σε μία παράξενη, μικρή πόλη και γυρίζω μία ταινία και είμαι σε ένα παράξενο διαμέρισμα θα σκέφτομαι σίγουρα: “Όχι σε παρακαλώ, δεν μπορώ να το διαχειριστώ. Σε όποιον άλλο θες, αλλά όχι σε μένα“», είπε η Kristen Stewart στο Vanity Fair για τον φόβο της όχι μόνο για τα φαντάσματα, αλλά και τις ενέργειες των εν ζωή ανθρώπων.

«Ποιος ξέρει τι είναι τα φαντάσματα, αλλά υπάρχει μία ενέργεια που είμαι πολύ ευαίσθητη σε αυτή. Όχι μόνο με τα φαντάσματα, αλλά και με τους ανθρώπους. Οι άνθρωποι στοιχειώνουν τα δωμάτια όλη την ώρα», πρόσθετε.

Keanu Reeves

διάσημοι που πιστεύουν σε φαντάσματα @2022 Jordan Strauss/Invision/AP, File/AP Images

Όταν ήταν 6 ή 7 ετών, ο Keanu Reeves είχε συναντήσει ένα φάντασμα σύμφωνα με τα λεγόμενά του. «Υπήρχε μία πόρτα και ξαφνικά κοιτούσαμε προς τα εκεί και ένα μπουφάν πέρασε πετώντας από την πόρτα, απλά ένα άδειο μπουφάν. Δεν υπάρχει κεφάλι, σώμα, πόδια, είναι απλά εκεί. Και μετά εξαφανίστηκε», είχε πει ο Keanu Reeves στην εκπομπή του Jimmy Kimmel το 2014.

Ο Keanu Reeves συνέχισε την αφήγησή του λέγοντας: «Ήμουν μικρό παιδί και σκέφτηκα “Α, αυτό είναι ενδιαφέρον” και μετά κοίταξα τη νταντά και είχε μείνει με το στόμα ανοιχτό. Και σκέφτηκα “Ω, ουάου, άρα ήταν αληθινό αυτό”».

Miley Cyrus

διάσημοι που πιστεύουν στα φαντάσματα @2022 Richard Shotwell/Invision/AP Images

Στο περιοδικό Elle UK είχε μιλήσει η Miley Cyrus το 2013 για τη δική της εμπειρία με το μεταφυσικό. «Ήταν ειλικρινά τόσο τρομακτικό», σημείωσε η τραγουδίστρια για την εμπειρία που είχε η ίδια και η αδερφή της, Noah, σε ένα «στοιχειωμένο» διαμέρισμα στο Λονδίνο.

Όπως είπε, η βρύση του ντους είχε γυρίσει από μόνη της στο καυτό, όσο η αδερφή της έκανε μπάνιο. «Δεν την είχε γυρίσει εκείνη και την έκαιγε», είπε χαρακτηριστικά. Επιπλέον όταν εκείνη πήγε να κάνει ντους είδε «ένα μικρό αγόρι που καθόταν στον νιπτήρα και με παρακολουθούσε και ένιωσα πραγματικά να φρικάρω». Κάπως έτσι ορκίστηκε να μην μείνει ξανά σε αυτό το κτίριο.

Ariana Grande

διάσημοι που πιστεύουν στα φαντάσματα @2022 Evan Agostini/Invision/AP, File/AP Images

«Θα ήταν πολύ χαζό να πιστεύεις ότι είμαστε οι μόνοι άνθρωποι εδώ», είχε πει στο περιοδικό Complex η τραγουδίστρια το 2013 απαντώντας στην ερώτηση αν πιστεύει στους εξωγήινους και τα φαντάσματα.

Έπειτα περιέγραψε το πώς ενώ όδευε προς το νεκροταφείο Stull το οποίο χαρακτήρισε «γνωστό ως μία από τις 7 πύλες προς την κόλαση επί γης» (γνωστό σε ποιον άραγε;), είδε να συμβαίνουν παράξενα πράγματα, έκανε μεταβολή κι έφυγε.

«Ένιωσα αυτό το άρρωστο, υπερβολικό αίσθημα αρνητικότητας σε όλο το αμάξι, άρχισε να μυρίζει θειάφι, που είναι το σημάδι ενός δαίμονα και εμφανίστηκε και μία μύγα στο αμάξι που είναι επίσης σημάδι δαίμονα», είχε πει η Arianna Grande. Η ίδια είχε φτιάξει κι έναν φάκελο τον οποίο είχε ονομάσει «Δαίμονες» στον υπολογιστή της στον οποίο κρατούσε εικόνες και πληροφορίες γι’ αυτούς, αλλά όπως είπε «παράξενα πράγματα άρχισαν να μου συμβαίνουν οπότε τον διέγραψα». Μη χειρότερα, θα πω εγώ.

Rihanna

@2022 Jordan Strauss/Invision/AP, File/AP Images

Σύμφωνα με το περιοδικό Rolling Stone, η Rihanna αποφεύγει ένα διάσημο μέρος της Καλιφόρνια επειδή φοβάται τα φαντάσματα. «Μπορείς να το νιώσεις φίλε. Είναι ένα μέρος που δανείζεσαι από άλλους» είχε πει για το Chateau Marmont το 2013 η Rihanna.

Emma Stone

Evan Agostini/Invision/AP, File/AP Images

Η Emma Stone είχε πει ότι ο παππούς της που είχε φύγει από τη ζωή, άφηνε κέρματα για εκείνη. «Έχουμε οικογενειακή παράδοση με τα κέρματα», είχε πει στον David Letterman η ηθοποιός. Η Emma Stone δεν μοιράστηκε πολλές λεπτομέρριες, αλλά εμφανίστηκε σίγουρη ότι ήταν ο παππούς της αυτός που της άφηνε αυτά τα κέρματα στον διάβα της.

Matthew McConaughey

@2022 Richard Shotwell/Invision/AP Images

Ο Matthew McConaughey είχε πει σε συνέντευξή του στο ScreenSlam ότι τον είχε στοιχειώσει ένα πνεύμα με το όνομα Madame Bleu. «Δεν ήμουν μεθυσμένος και ήταν εκεί. Δεν ήταν χαρούμενη, δεν έμοιαζε ότι θα ήταν διασκεδαστικό να κάνουμε παρέα ή να την έχω στο σπίτι μου, οπότε ύψωσα το ανάστημά μου. Άνοιξα την πόρτα και της είπα: “Μπορείς να τριγυρίζεις όσο θέλεις, αλλά δεν πάω πουθενά”», σημείωνε.

Όπως είπε, οι επισκέπτες του σπιτιού του για τις επόμενες εβδομάδες επέμεναν ότι κάποιος ή κάτι βρισκόταν εκεί.

Kate Hudson

διάσημοι που πιστεύουν στα φαντάσματα @2022 Vianney Le Caer/Invision/AP Images

«Δεν βλέπω στ’ αλήθεια πεθαμένους ανθρώπους, απλά νιώθω ένα πνεύμα», είπε η Kate Hudson στην εκπομπή Chatty Man Show του Alan Carr το 2014.

«Πιστεύω στην ενέργεια. Πιστεύω ότι οι εγκέφαλοί μας μπορούν να εκδηλωθούν σε πράγματα που μπορείς να δεις. Όταν βλέπεις κάτι, πρέπει να πεις σε αυτή την ενέργεια τι χρονιά είναι κι ότι δεν ανήκει εκεί», συνέχισε η Kate Hudson που διευκρίνιζε ότι την ίδια «ικανότητα» μοιράζεται και η μητέρα της, Goldie Hawn. Όσο για την πιο τρομακτική συναναστροφή της με αυτές τις «ενέργειες» ήταν όταν είχε δει «το φάντασμα μίας γυναίκας χωρίς πρόσωπο», όπως έλεγε.

Laura Linney

διάσημοι που πιστεύουν στα φαντάσματα @2022 Damian Dovarganes/AP Images

Η ηθοποιός είχε μιλήσει στον James Corden για το γεγονός ότι δεν πίστευε στα φαντάσματα μέχρι που πήγε σε ένα θέατρο της Νέας Υόρκης, το Belasco Theatre που υποτίθεται ότι είναι γεμάτο με αυτά.

Η Laura Linney είχε πει ότι την είχαν προειδοποιήσει για τη μεταφυσική δραστηριότητα στο κτίριο. Κατά την διάρκεια των προβών της στο εν λόγω θέατρο, κοίταξε τα θεωρεία και είδε μία ξανθιά γυναίκα να στέκεται εκεί φορώντας ένα φόρεμα. Μετά από λίγο είχε εξαφανιστεί.

Η ηθοποιός μίλησε για το περιστατικό στον διαχειριστή του κτιρίου και αμέσως ήξερε για ποιο φάντασμα του μιλούσε.

Kendall Jenner

διάσημοι που πιστεύουν στα φαντάσματα @2022 Evan Agostini/Invision/AP Images

Στοιχειωμένο θεωρεί το σπίτι της μητέρας της, Kris Jenner, η Kendall Jenner. «Στο σπίτι που ζει η μαμά μου, η Kylie κι εγώ πάντα ακούγαμε βήματα στη στέγη όταν κανείς δεν ήταν στο σπίτι. Επίσης η ντουζιέρα της Kylie άνοιγε μόνη της όλη την ώρα και ποτέ δεν καταλάβαμε γιατί. Οπότε ναι, είμαι σίγουρη ότι ήταν φάντασμα», είχε πει σε video για τη Vogue το μοντέλο.