BEEN THERE DONE THAT

Τα φρύδια της Σοφίας, το μαγιό της Δανάης, η αίρεση του Nick, το WC του Vladimir. Happy Pride

24Media Creative Team

Τα κρούσματα ανεβαίνουν, τα crypto κατεβαίνουν, ο Ερντογάν έχει νεύρα, ο Πούτιν φρουρό τουαλέτας, το GNTM έχει φρύδια, η Δανάη Μπάρκα μαγιό και το Pride παρέλαση.

*Βρες και κάνε subscribe στο Podcast της Μίνας Μπιράκου στο Ladylike.gr στο Spotify.

Κάτι τα Ποσειδώνια, κάτι το Plissken, κάτι το Release, βρήκε ο κορονοϊός και άνθισε με ραγδαία αύξηση κρουσμάτων. Μεγάλα παιδιά είμαστε, παίρνουμε ή όχι τα ρίσκα μας.

Εντελώς αντίθετη πορεία από τα κρούσματα του covid19 ακολουθούν τα Crypto. Ένα «όχι ρε ethereum κι εσύ», αντηχεί στις γειτονιές.

Είπα Release και θέλω να γίνω μέλος της αίρεσης του Nick Cave που έδωσε μια ασύλληπτη δίωρη συναυλία στην Πλατεία Νερού με κατάνυξη gospel, τρυφερότητα και πόνο, αλλά και σαρωτική σκηνική παρουσία. Όλο σαν ταινία του Jarmusch. Νίκο, μας έσπασες.

Δεν ξέρω αν το καταλάβατε, αλλά με το που γυρνάμε από μπάνια και παγωτά του Αυγούστου, μάλλον μας περιμένουν κάλπες. Ακριβώς στα γενέθλιά μου. Ευχαριστώ Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο Erdogan και οι υπουργοί του είναι έξαλλοι μαζί μας, αλλά η Κομισιόν τους μάλωσε.

Ο Putin έχει διάφορους φρουρούς. Αλλά η σκέψη μου ανήκει σε αυτόν που παραλαμβάνει τα τσισάκια και τα κακάκια του και τα στέλνει στη μαμά πατρίδα όταν αυτός βρίσκεται σε ταξίδι.

O ΟΦΗ για δεύτερη χρονιά έβαψε το σήμα του στα rainbow colors του Pride και στήριξε τη ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα και μπράβο του.

Η Βίκυ Καγιά αποκάλυψε τη νέα κριτική επιτροπή του GNTM, αλλά μάντεψε όλοι κόλλησαν στα φρύδια της Σοφίας.

Και η Δανάη Μπάρκα τόλμησε να είναι χαρούμενη με το σώμα της στην παραλία, κάτι που βρήκε αντίθετη την Αφροδίτη Λατινοπούλου. Η Δανάη ευτυχώς απάντησε.

Και στα τρία παραπάνω τα σχόλια τύπου «εμετός» ήταν πολλά. Παιδιά, προσοχή στην αφυδάτωση και τα φαρμακεία είναι γεμάτα αντιεμετικά.

Είδα το νέο Top Gun. Πέρασα τέλεια. Tom Cruise πως γίνεται να είσαι έτσι στα 60 σου. Miles Teller, how you doin? Jennifer Connelly είσαι ανυπόφορα όμορφη.

Αν σου άρεσε το Uncut Gems και η drama εκδοχή του Adam Sandler, θα αγαπήσεις το Hustle (Netflix)

Καλώς ήρθες Disney+. Έχει μαζεμένες iconic ταινίες 80ς και 90ς, αλλά και οσκαρικές πρόσφατες. Αλλά είναι και το σπίτι των Star Wars και της Marvel.

Δες το πολυσυζητημένο Obi-Wan Kenobi με επιστροφή του (καρδούλα) Ewan McGregor στον πλανήτη της LucasFilm.

Απόλαυσε τον Oscar Isaac (ξανά καρδούλα) στον νέο υπερήρωα της Marvel, Moon Knight.

Ακολούθησε τις περιπέτειες του Tom Hiddleston (έξτρα καρδούλα) στο Loki.

Αν πάλι δεν είσαι των υπερηρώων και δεν έχεις ανακαλύψει το P-Valley (Cosmote), αυτό είναι το τυχερό σου επεισόδιο. Ξεκινάει η δεύτερη σεζόν, προφανώς κάνε binge την πρώτη.

Διάβασε 15 ιστορίες μυστηρίου που διαδραματίζονται στη Μάνη από έλληνες συγγραφείς αστυνομικής λογοτεχνίας, στο Μάνη Νουάρ

Επίσης διάβασε το νέο βιβλίο της βραβευμένης με Nobel λογοτεχνίας Πολωνής Όλγκα Τοκάρτσουκ, Οδήγησε το Αλέτρι σου Πάνω από τα Οστά των Νεκρών.

Αν έχεις προορισμό την Αστυπάλαια, για τις φετινές σου διακοπές, αυτό το επεισόδιο έχει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι.

*Ακολούθησε τη Μίνα Μπιράκου σε Twitter,  Facebook και Instagram.