VIVIANE' S BEAUTY TALKS

Σου δείχνουμε 2 sexy συνδυασμούς στο μακιγιάζ, χωρίς κόκκινο κραγιόν

24Media Φραντζέσκα Γιαϊτζόγλου – Watkinson

Δεν θα σου πω ψέματα, με το κόκκινο δεν τα πάω καλά ως χρώμα. Το κόκκινο κραγιόν βέβαια αποτελεί μια μικρή εξαίρεση (lipstick addict εδώ). Γιατί είναι δοκιμασμένα ίσως η πιο διαχρονική, sexy glam, αλλά ταυτόχρονα safe επιλογή στα χείλη μιας γυναίκας. Αρκεί βέβαια, να έχεις βρει την κόκκινη απόχρωση και υφή που σου ταιριάζει και φυσικά να κάνεις το σωστό συνδυασμό στο μακιγιάζ σου.

Μπορείς να το φορέσεις από το πρωί στη δουλειά, σε μία βόλτα με φίλες, αλλά και σε κάθε βραδινή ή πιο επίσημη περίσταση, δημιουργώντας τόσο minimal όσο και πιο Old-Hollywood glam makeup looks. Παρόλα αυτά, υπάρχει ένα κλισέ- στερεότυπο που πρέπει να καταρρίψουμε. Το κόκκινο κραγιόν δεν είναι ό,τι πιο sexy έχεις στο νεσεσέρ σου. Δεν είναι το μόνο που μπορεί να δώσει έναν πιο σαγηνευτικό αέρα στο μακιγιάζ σου. Και -προς Θεού- τα red lips δεν είναι η μοναδική πηγή για να τονώσεις την αυτοπεποίθησή σου. Εναλλακτικές υπάρχουν. Αυτή τη φορά, λοιπόν, μαζί με την Ολίβια Σαχινίδου- aka τη makeup artist της καρδιάς μας- αποφασίσαμε να πάμε κόντρα στα κλισέ και να σου δείξουμε πώς θα πετύχεις όχι ένα αλλά δύο εντυπωσιακά μακιγιάζ χωρίς – το τονίζω ΧΩΡΙΣ- κόκκινο κραγιόν. Δοκιμάσαμε λοιπόν, δύο sexy συνδυασμούς ιδανικούς για κάθε ώρα και στιγμή- πόσο μάλλον σήμερα, Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Πάτα play στο βίντεο και παρακάτω θα βρεις αναλυτικά όλα τα προϊόντα.

Για το πρώτο μακιγιάζ (cat eye look και glossy χείλη)

Για το cat eye look χρησιμοποιήσαμε το Pro Longwear Fluidline Gel Liner της MAC στη μαύρη απόχρωση (Blacktrack) και ολοκληρώσαμε το μακιγιάζ ματιών με τη νέα μάσκαρα της Maybelline, TheFalsies Lash Lift που χάρισε πλούσιο όγκο, μάκρος και καμπυλώτητα στις βλεφαρίδες με μία κίνηση. Για ένα πιο φρέσκο αποτέλεσμα στα χείλη, περάσαμε μερικές στρώσεις από το lip gloss της NARS (Θα το βρεις αποκλειστικά στα Sephora) στην απόχρωση Fever Beat.

Για το δεύτερο μακιγιάζ (smokey eyes και nude χείλη)

Για το smokey eye look απλώσαμε αρχικά μία ματ κρεμώδη σκιά με μεγάλη διάρκεια ως βάση (τη Pro Longwear Paint Pot Eye Shadow της MAC στην απόχρωση Groundwork) και στη συνέχεια την Colorful Eyeshadow από τη Sephora Collection (στην απόχρωση 340 Jump into the mud). Τονίσαμε το περίγραμμα με ένα μαλακό μολύβι ματιών σε σκούρα καφέ απόχρωση, που στη συνέχεια σβήσαμε ελαφρά. Έπειτα, δώσαμε έμφαση (κυρίως) στις εξωτερικές βλεφαρίδες των ματιών, περνώντας τη νέα μάσκαρα της Maybelline, TheFalsies Lash Lift, ενώ στα φρύδια εκτός από το Gimme Brow+ της Benefit, χρησιμοποιήσαμε και το High Brow Glow Pen (Highlighting Pencil) της Benefit για να φωτίσουμε το τόξο τους. Τέλος, στα χείλη, μετά το περίγραμμα, «γεμίσαμε» τα χείλη με το κρεμώδες Lustre Lipstick της MAC στην απόχρωση Jubilee.

Πώς σου φαίνονται; Ποιο από τα δύο προτιμάς;