VIVIANE' S BEAUTY TALKS

Εύκολο, καθημερινό μακιγιάζ με προϊόντα κάτω των 20 ευρώ

Πολλές φορές δεν χρειάζεται να σπαταλήσεις μία περιουσία για να γεμίσεις το νεσεσέρ σου ή να πετύχεις ένα εντυπωσιακό μακιγιάζ. Γιατί εντυπωσιακό δεν σημαίνει κατ’ επέκταση και ακριβό.

 

Κάπως έτσι, αυτή τη φορά, μαζί με την makeup artist, Ολίβια Σαχινίδου αποφασίσαμε να σου δείξουμε πώς μπορείς να πετύχεις ένα εύκολο, καθημερινό μακιγιάζ με καλλυντικά low budget ή καλύτερα value for money προϊόντα κάτω των 20 ευρώ. Είναι πρακτικά, εύκολα στη χρήση, έχουν πολλές αποχρώσεις (αρκεί να βρεις την ιδανική για εσένα), απαλές υφές, αλλά ακόμη καλύτερες τιμές!

Πρώτα πάτα play στο βίντεο:

Τα προϊόντα που χρησιμοποιήσαμε αναλυτικά θα τα βρεις εδώ:

Στην επιδερμίδα

Δημιουργήσαμε μία φυσική βάση χρησιμοποιώντας τo ολοκαίνουργιο True Match Foundation της L’Oréal Paris που χάρη στη λεπτόρρευστη, κρεμώδη υφή του, γίνεται ένα με την επιδερμίδα και καλύπτει τις ατέλειες, χαρίζοντας ένα απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα, ενώ παράλληλα, η εμπλουτισμένη σύνθεσή του με Υαλουρονικό Οξύ και εκχύλισμα Aloe Vera, προσφέρει ενυδάτωση που διαρκεί έως 24ώρες. Έπειτα, περάσαμε  το Maybelline Instant Eraser Age Rewind Concealer με ενσωματωμένο σφουγγαράκι για να καλύψουμε την περιοχή κάτω από τα μάτια αλλά και κάθε ατέλεια, δημιουργώντας μία φυσική κάλυψη που διαρκεί. Στο τέλος, απλώσαμε με το πινέλο λίγη ποσότητα από την True Match Powder (της L’Oréal Paris) για να διώξουμε τη γυαλάδα και να πετύχουμε ένα άψογο φυσικό φινίρισμα.

Στα ζυγωματικά- μάγουλα

Για να δημιουργήσουμε μία πιο σμιλευμένη όψη στα ζυγωματικά χρησιμοποιήσαμε την 3 Steps to Sculpt Face Sculpting Palette από τη NYX. Την πιο σκούρα απόχρωση την τοποθετήσαμε ως bronzer, ενώ την πιο ανοιχτή shimmering, ως highlighter στα κόκαλα του προσώπου. Έπειτα, δώσαμε ένα χρώμα υγείας στα μάγουλα περνώντας με το ρουζ Naj-Oleari Lovely Cheek Blush σε μάγουλα και ζυγωματικά.

Στα μάτια

Για ακόμη μεγαλύτερη διάρκεια αλλά και σταθερό αποτέλεσμα στα μάτια αρχικά περάσαμε πρώτα την σκιά ματιών Aqua XL Color Paint της Make Up For Ever (θα τη βρεις αποκλειστικά στα Sephora)  που χάρη στην αδιάβροχη, κρεμώδη- τζελ υφή της απλώνεται εύκολα χωρίς να μουτζουρώνει και διαρκεί όλη μέρα. Έπειτα,  από πάνω, περάσαμε την σκιά σε μορφή liner, Caviar Stick Eye Colour της Laura Mercier στην απόχρωση Rush (θα τη βρεις αποκλειστικά στα atticabeauty) για ένα εύκολο και τέλειο smokey eye look. Επόμενο βήμα η Size Up Mascara  από τη Sephora Collection που χαρίζει εντυπωσιακό όγκο στη στιγμή, ενώ ταυτόχρονα δίνει μήκος και καμπύλη στις βλεφαρίδες για θεαματικό αποτέλεσμα με ένα μόνο πέρασμα. Last but not least, δεν γινόταν να ολοκληρώσουμε το μακιγιάζ, αν δεν περνούσαμε το Gimme Brow + mini της Benefit Cosmetics (χρωματιστό gel) στα φρύδια για ένα πιο γεμάτο φυσικό αποτέλεσμα.

Στα χείλη

Βάλαμε την τελευταία πινελιά στο μακιγιάζ, περνώντας στα χείλη το Morello Matte Lasting Lip Fluid στην απόχρωση 10 Damask Rose από την Κορρές. Ένα υγρό κραγιόν για τέλειο ματ αποτέλεσμα, πλούσιο χρώμα και μεγάλη διάρκεια που δεν αφυδατώνει καθόλου τα χείλη.