VIVIANE' S BEAUTY TALKS

SkinCare Summer School #3: Τι είναι τα πεπτίδια και πόσο βελτιώνουν το δέρμα σου το καλοκαίρι;

24MEDIA

Τι είναι τα πεπτίδια; Αξίζει να επενδύσω σε μία κρέμα ή έναν ορό προσώπου που να τα εμπεριέχει στη σύνθεσή τους; Ποια είναι τα οφέλη τους στην επιδερμίδα μας; Είναι αρκετά ασφαλές για την επιδερμίδα μου να συνεχίσω να φοράω την κρέμα ημέρας με πεπτίδια τώρα, το καλοκαίρι;

Κάπως έτσι- για χάρη της επιδερμίδας μας και μόνο- αποφασίσαμε να «ξανα-ανοίξουμε» τα σχολεία, δημιουργώντας ένα mini skincare summer school τον Αύγουστο που θα λύνει τις όποιες απορίες σου σχετικά με τα συστατικά που μπορείς να συνεχίσεις να χρησιμοποιείς τώρα το καλοκαίρι στην επιδερμίδα σου. Ποια χρειάζεσαι; Ποια μπορείς αν χρησιμοποιείς άφοβα; Το πρώτο «μάθημα» αφορούσε το υαλουρονικό οξύ, το δεύτερο αφορά τη βιταμίνη C, σειρά έχουν τα πεπτίδια. Στο παρακάτω video συγκεντρώσαμε περιληπτικά όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τη χρήση τους αυτή την εποχή. Πάτα play.

 

Από τη θεωρία στην πράξη ή αλλιώς παρακάτω θα βρεις μερικά από τα πιο αγαπημένα μου προϊόντα που περιέχουν πεπτίδια!

Beauty Editor’s Picks ή αλλιώς αγαπημένα προϊόντα με πεπτίδια:

30ml18.jpg
SEPHORA.GR

The Ordinary "Buffet" Multi-Technology Peptide Serum

Αυτή η vegan σύνθεση εμπεριέχει πολλαπλές τεχνολογίες (συμπλέγματα πεπτιδίων και προβιοτικών) που αντιμετωπίζουν τα σημάδια της γήρανσης.
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
50ml7.jpg
SEPHORA.GR

Drunk Elephant Protini Polypeptide Cream

Αυτή η πρωτοποριακή ενυδατική κρέμα με πρωτεΐνες συνδυάζει μεταξύ όλων των άλλων, μία πρωτοφανή σειρά και συγκέντρωση πεπτιδίων-οδηγών που προσφέρουν μία ορατή και άμεση βελτίωση στην εμφάνιση του τόνου, της υφής και της σφριγηλότητας της επιδερμίδας. Η αποκλειστική σύνθεση της Protini επαναφέρει την πιο νεανική όψη της επιδερμίδας, η οποία φαίνεται αναζωογονημένη σχεδόν από την πρώτη εφαρμογή. Οι γραμμές, οι ρυτίδες και τα σημάδια φωτογήρανσης εμφανίζονται μειωμένα, ενώ αισθάνεστε την επιδερμίδα σας πιο δυνατή και ενυδατωμένη.
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
10-1de4b595f81b2cfea9f485bf4308647d.jpg
ATTICADPS.GR

Estee Lauder Resilience Multi-Effect Tri-Peptide Eye Creme

Αυτή η έντονα θρεπτική και με πολλαπλά οφέλη κρέμα ματιών προσφέρει πιο σφριγηλή αίσθηση και ανορθωμένη εμφάνιση στα μάτια -με λιγότερα πρηξίματα. Μειώνεται η εμφάνιση των γραμμών & ρυτίδων, των μαύρων κύκλων και η έλλειψη ελαστικότητας. Μεταξύ άλλων, περιέχει το προηγμένο σύμπλεγμα Tri-Peptide, που όπως αποδείχθηκε σε εργαστηριακές δοκιμές, ενισχύει σημαντικά την παραγωγή του κολλαγόνου κατά 124% σε μόλις 3 ημέρες, ώστε το δέρμα να δείχνει και να αισθάνεται πιο λείο & απαλό.
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
πεπτίδια
ATTICADPS.GR

Vichy Liftactiv Peptide-C Anti-Aging Ampoules

Οι αμπούλες Liftactiv Peptide-C Anti-Ageing αποτελούν μία αντιγηραντική καινοτομία που στοχεύει όλους τους τύπους ρυτίδων & την έλλειψη λάμψης. Για να καταπολεμηθούν οι επιπτώσεις της απώλειας κολλαγόνου στην επιδερμίδα, χρησιμοποιήθηκε ένας συνδυασμός από τα ισχυρότερα αντιγηραντικά συστατικά: 10% καθαρή βιταμίνη C, αντιγηραντικά βιο-πεπτίδια, φυσικής προέλευσης υαλουρονικό οξύ πολλαπλού μοριακού βάρους για αναπλήρωση όγκου και γέμισμα ρυτίδων και Ιαματικό Μεταλλικό Νερό της Vichy για ενδυνάμωση.
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
10-f7aca09e505bf86d93d790ffc11fbb18.jpg
ATTICADPS.GR

Grown Alchemist Age-Repair Gel Masque - Pomegranate Extract & Peptide Complex

Με ανάλαφρη υφή σε μορφή τζελ, αυτή η μάσκα καταπολεμά τα σημάδια γήρανσης, αυξάνει την ελαστικότητα, ενυδατώνει, συσφίγγει και θρέφει την επιδερμίδα του προσώπου.
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ

Κι αν το έχασες, δες το SkinCare Summer School #2, εδώ: