VIVIANE' S BEAUTY TALKS

SkinCare Summer School #2: Είναι σωστό να χρησιμοποιείς προϊόντα ομορφιάς με βιταμίνη C το καλοκαίρι;

24MEDIA

«Μπορώ να συνεχίσω να χρησιμοποιώ τον αγαπημένο μου αντιοξειδωτικό ορό τώρα το καλοκαίρι;» «Η κρέμα μου περιέχει βιταμίνη C και δεν ξέρω αν είναι ασφαλές να την απλώνω ιδιαίτερα τώρα, που είμαι εκτεθειμένη στον ήλιο όλη μέρα». «Ο ορός με βιταμίνη C που είχα στο νεσεσέρ των διακοπών μου, άλλαξε χρώμα. Τι σημαίνει αυτό;»

 

 

Κάπως έτσι- για χάρη της επιδερμίδας μας και μόνο- αποφασίσαμε να «ξανα-ανοίξουμε» τα σχολεία, δημιουργώντας ένα mini skincare summer school τον Αύγουστο που θα λύνει τις όποιες απορίες σου σχετικά με τα συστατικά που μπορείς να συνεχίσεις να χρησιμοποιείς τώρα το καλοκαίρι στην επιδερμίδα σου. Ποια χρειάζεσαι; Ποια μπορείς αν χρησιμοποιείς άφοβα; Το πρώτο «μάθημα» αφορούσε το υαλουρονικό οξύ, το δεύτερο αφορά τη βιταμίνη C και στο παρακάτω video συγκεντρώσαμε περιληπτικά όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τη χρήση της αυτή την εποχή. Πάτα play.

Από τη θεωρία στην πράξη ή αλλιώς αφού έμαθες πώς να χρησιμοποιείς τη βιταμίνη C τώρα το καλοκαίρι, παρακάτω θα βρεις μερικά από τα πιο αγαπημένα μου προϊόντα που την περιέχουν!

Beauty Editor’s Picks ή αλλιώς αγαπημένα προϊόντα με βιταμίνη C:

Skinceuticals C E Ferulic Serum Προσώπου
SKINCEUTICALS.GR

Skinceuticals C E Ferulic Serum Προσώπου

Ένα από τα iconic προιόντα του brand, αυτός ο επαναστατικός αντιοξειδωτικός ορός παρέχει υψηλή προστασία απέναντι στους περιβαλλοντικούς παράγοντες φωτογήρανσης εξουδετερώνοντας τις ελεύθερες ρίζες που προκαλούν πρώιμα σημάδια γήρανσης. Μειώνει ορατά τις ρυτίδες, συσφίγγει και αποκαθιστά τα λιπίδια στην επιδερμίδα, ενώ μπορείς να το συνδυάσεις καθημερινά με το αντηλιακό σου για αντιοξειδωτική & αντιγηραντική προστασία από μέσα & από έξω.
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
30-ml33.jpg
SEPHORA.GR

Sunday Riley C.E.O Vitamin C Rich Hydration Cream

Ενισχυμένη με 5% βιταμίνη C, η κρέμα C.E.O. ενυδατώνει σε βάθος, φωτίζει τη θαμπή όψη της επιδερμίδας, καταπολεμά τα σημάδια αφυδάτωσης και τη δερματική φθορά και αναπτύσσει αποτελεσματική αντιοξειδωτική δράση. Η σύνθεσή της είναι εμπλουτισμένη με ασκορβικό οξύ (THD ascorbate) ένα παράγωγο της βιταμίνης C σταθερό και στοχευμένο το οποίο προλαμβάνει και επανορθώνει τα ορατά σημάδια της πρόωρης γήρανσης του δέρματος.
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
15ml2.jpg
SEPHORA.GR

Drunk Elephant C-Tango Multivitamin Eye Cream

Μια πλούσια και επανορθωτική κρέμα ματιών, με σύσταση που περιλαμβάνει έναν συνδυασμό λάμψης από οκτώ πεπτίδια, πέντε μορφές βιταμίνης C που δρουν συνεργικά χαρίζοντας φωτεινότητα στον ανομοιόμορφο τόνο και εκχύλισμα αγγουριού, για πιο σφριγηλή επιδερμίδα με πιο υγιή όψη στην περιοχή γύρω από τα μάτια. Είναι αρκετά ήπια για χρήση πρωί και βράδυ, αρκετά ισχυρή για να βελτιώσει ακόμα και τα επίμονα σημάδια φθοράς. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με τον ορό ματιών Shaba Complex™.
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
250-ml5.jpg
SEPHORA.GR

Pixi Vitamin C Tonic

Αυτή η λοσιόν περιέχει βιταμίνη C, πλούσια σε αντιοξειδωτικά για την ενίσχυση της παραγωγής κολλαγόνου και την τόνωση της φωτεινότητας του δέρματος. Τα προβιοτικά που περιέχονται ενισχύουν το φυσικό φραγμό του δέρματος ενώ ο φλοιός ιτιάς και τα εκχυλίσματα φρούτων απολεπίζουν ήπια όλους τους τύπους δέρματος.
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
Lixirskin Vitamin C Paste
INBEAUTYPHARMA.GR

Lixirskin Vitamin C Paste

Η Vitamin C Paste είναι ένα προϊόν Βιταμίνης C, περιεκτικότητας 10% L-ασκορβικό οξύ, ο πιο αποτελεσματικός τύπος Βιταμίνης C. Το καινοτόμο αυτό προϊόν χρησιμοποιείται ως υγρή μάσκα λίγων λεπτών, καθώς ενεργοποιείται με το νερό και φτάνει στις βαθύτερες στοιβάδες της επιδερμίδας. Συμβάλλει στην παραγωγή κολλαγόνου, προστατεύει την ελαστίνη, ρυθμίζει την παραγωγή μελανίνης, καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες, συμβάλει στην λεύκανση της υπερμελάγχρωσης (δυσχρωμίες), εξουδετερώνει το σμήγμα στην επιφάνεια του δέρματος και παρέχει φυσική αντηλιακή προστασία έναντι της ακτινοβολίας UVA και UVB. Εμπλουτισμένη με εκχυλίσματα από γιασεμί και μανταρίνι, λιώνει υπέροχα στην επιδερμίδα αφήνοντάς την λαμπερή, φωτεινή και απαλή από την πρώτη χρήση.
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
5203069062407.jpg
PHARM24.GR

Korres Wild Rose Vitamin C Brightening Face Oil

Λάδι προσώπου με 5% Super Vitamin C και αληθινά ροδοπέταλα για βαθιά ενυδάτωση, λάμψη και ομοιόμορφο τόνο. Το λάδι Άγριο Τριαντάφυλλο, πολύτιμο ελιξήριο ομορφιάς του φαρμακείου Κορρές, σε συνδυασμό με καθαρή Super Vitamin C, ω-λιπαρά οξέα και ισχυρά αντιοξειδωτικά, ανακουφίζει την αφυδατωμένη επιδερμίδα, θρέφει σε βάθος και προσδίδει σφριγηλότητα και άνεση.
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ

Κι αν το έχασες, δες το SkinCare Summer School #1, εδώ: