BEEN THERE DONE THAT

O Τζακ Σπάροου στο Big Brother, o Νίκος Κοκλώνης ως Κόφι Ανάν, και οι κινέζες γιαγιάδες μας. Guest η Ιωσηφίνα Γριβέα και τα tv βραβεία της

Reality τελείωσαν, reality αρχίζουν, τα μπουζούκια άνοιξαν ξανά στο σαλόνι μας, ο πρίγκιπας της Ζαμούντα επιστρέφει και η Ιωσηφίνα Γριβέα δίνει τα πιο εναλλακτικά βραβεία ξένων τηλεοπτικών σειρών του 2020.

Τα Highlights

Ο κορονοϊός μεταλλάχθηκε, έγινε πιο γρήγορος αλλά όλα καλά γιατί την Κυριακή αρχίζει ο εμβολιασμός εδώ (όπου «εδώ», η 4η χειρότερη χώρα -από 53 – στη διαχείριση της πανδημίας). Με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Τώρα στα ρεβεγιόν μην μαγειρεύεις ή παραγγέλνεις ένα βουνό φαγητό και μετά το πετάς. Οι Κινέζοι έβαλαν πρόστιμο σε όσους αφήνουν φαγητό στο πιάτο τους και κάπου στο βάθος κήπος ακούγεται η δικαίωση της ελληνίδας μάνας και γιαγιάς.

Οι συνελεύσεις των πολυκατοικιών θα γίνονται πια online και το zoom θα ζήσει στιγμές Ρετιρέ.

Το Big Brother τελείωσε με νικητή τον Τζακ Σπάροου με ψυχοσύνθεση υπολοχαγού Νατάσας, το Bachelor τελείωσε και η Cheerleader κέρδισε το Παναγιώτι- καλώς ήρθαν τα μπουζούκια. Στο σαλόνι σου.

Την αιώνια κόντρα Βίσση – Βανδή λήγει σαν άλλος ΟΗΕ, ο Νίκος Κοκλώνης.

Η ελληνική τηλεόραση για Πρωτοχρονιά θα μας χαρίσει το πρώτο πανεθνικό time travel

Ο πρίγκιπας της Ζαμούντα επιστρέφει. Ο Eddie Murphy και ο Arsenio Hall είναι ολόιδιοι με το πρώτο -και χωρίς τα ειδικά εφέ Scorsese που χρειάστηκε για να ξανακάνει τον Robert de Niro 40 χρονών. Αν δεν με πιστεύεις, δες εδώ το τρέιλερ

H Iωσηφίνα Γριβέα απονέμει τα πιο εναλλακτικά βραβεία ξένων τηλεοπτικών σειρών. Κι όταν λέμε εναλλακτικά εννοούμε μεταξύ άλλων:

-Καλύτερης Περούκας

-Καλύτερου real estate

-Καλύτερης υπερκακιάς

-Sex Positivity

Τα άλλα άκουσέ τα στο podcast!

*Βρες και κάνε subscribe στο Podcast της Μίνας Μπιράκου στο Ladylike.gr, Been There Done That, στο Spotify

*Ακολούθησε τη Μίνα Μπιράκου σε Twitter,  Facebook και Instagram