PODCASTS

Kρυφό Crossfit, καβατζοπαραλίες, legalize it, το ψωμάκι της Gwyneth. Guest o This Cooking Man

Όχι άλλα SMS, η παγίδα της καβατζοπαραλίας, το απρόσμενο legalize it και το ψωμί ψωμάκι της Gwyneth ήταν μερικά highlights της εβδομάδας που πέρασε. O Κωνσταντίνος Μπόλας -aka This Cooking Man– είναι δικηγόρος, DJ στα γνωστότερα μπαρ της πόλης και μαγειρεύει υπέροχα με κρασιά και μουσικές και προφανώς το αγόρι που θα ήθελες στη διπλανή σου πόρτα.

 

Τα SMS μας τελείωσαν. Οι διαπεριφερειακές άνοιξαν. Έρχονται και τα θερινά σε λίγο καιρό. Τα νέα μέτρα δίνουν πίσω κανονικότητα, κάνε κι εσύ το εμβόλιο και ξοφλάμε.

Οι τουρίστες έρχονται, με προϋποθέσεις, ο Χάρης Θεοχάρης ζορίστηκε στο BBC προωθώντας -όπως ωστόσο έπρεπε- τον ελληνικό τουρισμό κι εσύ βιάσου να κλείσεις τις φετινές διακοπές σου γιατί τα μαντάτα που σου έχω ψάχνοντας για δωμάτια Αυγούστου είναι ζόρικα.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης πάλι, δεν ζορίστηκε να παραδεχτεί στη Βουλή ότι ο Νίκος Καρανίκας είχε δίκιο το 2018 που είχε εισηγηθεί την παραγωγή και διανομή από την Ελλάδα κάνναβης. Φαρμακευτικής κάνναβης.

Κι αν αρχίσεις τα μπάνια, το νου σου στις παραλίες-καβάτζα που πάντα κάποιος φίλος καλοθελητής θα σου προτείνει ως απομονωμένους παραδείσους. Πιθανότατα δεν μοιάζουν με αυτές του Survivor στον Άγιο Δομίνικο.

Από το οποίο Survivor αποχώρησε οικειοθελώς ο James Καφετζής και πέστε να με φάτε, αλλά ήταν μακριά ο πιο έξυπνος και ενδιαφέρων παίχτης του show. 

Μιλώντας για παραλίες, το φετινό “σώμα παραλίας”είναι απλά το δικό σου σε μια παραλία. Ούτως ή άλλως τα γυμναστήρια ανοίγουν τέλη Μαΐου και τι να πρωτοκάψεις από τις διατροφικές κραιπάλες της καραντίνας.

Κραιπάλη έκανε και η Gwyneth, μην νιώθεις μόνη – έφαγε σου λέει ψωμί. Και μακαρόνια κυρ Στέφανε. Μέχρι και δυο ουίσκι από κινόα (!) ήπιε. Ο Guardian δίκαια τη γλέντησε. 

Ο Elon Musk εξελίσσεται σε κακό του James Bond και κουνάει σαν μαριονέτες τα crypto αυτού του κόσμου. Αν είχες πλάνα να πάρεις Tesla με bitcoin ξέχνα το. 

O Kωνσταντίνος Μπόλας είναι δικηγόρος και DJ, αλλά εδώ και λίγο καιρό είναι και ο This Cooking Man – ένα instagram account όπου μαγειρεύει, προτείνει κρασιά και φτιάχνει Spotify λίστες ταιριαστές με κάθε πιάτο που προτείνει. Μιλήσαμε για:

-Την ερασιτεχνική μαγεία του φαγητού

-Τις παιδικές του μνήμες από τους δυο του γονείς στην κουζίνα

-Τον αποτυχημένο μπακαλιάρο που δεν ξαλμυρίστηκε ποτέ

-Το υπερπετυχημένο burnt cheesecake που έφτιαξαν με μανία οι followers του

-Τα ελληνικά οινοποιεία

-Τον πιο αυστηρό κριτή του και την αντίδραση της μαμάς του όταν τον έδειξε η τηλεόραση

-Την ποπ κουλτούρα γύρω από το φαγητό δες Chef’s Table, Ugly Delicious στο Netflix και διάβασε Anthony Bourdain) και το όνειρό του να γίνει ο Stanley Tucci στο Searching for Italy

-Το bucket list του με τα γαστρονομικά ταξίδια που θέλει να κάνει

-Το food waste

Διάβασε το νέο βιβλίο Η Τέχνη του Τρόμου και άλλα διηγήματα (συλλογή 4 διηγημάτων) του Έλληνα συγγραφέα Πέτρου Μάρκαρη, ενός από τους καλύτερους συγγραφείς αστυνομικής λογοτεχνίας στην Ευρώπη.

Δες αυτό το σαββατοκύριακο το ολοκαίνουριο υπέροχο ελληνικό crime series (σε στιλ σκανδιναβικού noir που αγαπάς) 42C στο Cosmote TV με Χρήστο Λούλη και Κατερίνα Λέχου.