BEEN THERE DONE THAT

Κένταυροι, Λακεδαιμόνιοι, αρχαίοι γαλαξίες, σοφές ρώγες κι ο Δράκος έξω από τη σπηλιά. Elon, τι λέει;

24Media Creative Team

Η νέα μετάλλαξη λέγεται Κένταυρος, ο Alice Cooper αγόρασε κατάνα από το Μοναστηράκι, σχεδόν είδαμε το big bang, οι ρώγες της Florence είναι σοφές, ο Elon χώρισε με το Twitter. Δύο βιασμοί ανηλίκων και πας σπίτι σου.

*Βρες και κάνε subscribe στο Podcast της Μίνας Μπιράκου στο Ladylike.gr στο Spotify.

Η νέα μετάλλαξη του Covid19 δεν έχει ένα ακόμα βαρετό όνομα. Παιδιά, ο Κένταυρος. Κένταυρε, τα παιδιά.

Ο Alice Cooper αγόρασε κατάνα από ένα κατάστημα με τουριστικά στο Μοναστηράκι.

Ο Magic Johnson αλωνίζει στην Ελλάδα, ποζάρει με αρχαίους Σπαρτιάτες στην Ακρόπολη και την αποθεώνει. Τόσο, που τον πήρε τηλέφωνο ο ίδιος ο πρωθυπουργός μας και έγραψε για αυτό στο Instagram. Και πόζαρε με τουρίστριες στο Ελ.Βενιζέλος.

Αν αναλάβει τη χώρα σαν travel influencer θα γεμίσουμε τουρίστες μέχρι και τα Ψαρά πάντως.

Παρεμπιπτόντως, αν σχεδιάζεις ωραία μακρινά ταξίδια με αεροπλάνο, καλό είναι να οπλιστείς με υπομονή γιατί η φάση παγκοσμίως είναι ακυρωμένες πτήσεις και χαμένες αποσκευές. Στην Ελλάδα τα πάμε καλύτερα όμως.

Στη Μύκονο ο 50 Cent θα τραγουδήσει για δυο ώρες και θα πάρει 300.000 ευρώ. Δεν θα σταθώ στην αμοιβή, αλλά στο τι θα τραγουδάει επί δύο ώρες.

Όσο εμείς προσπαθούμε να φωτογραφίσουμε τις καλοκαιρινές πανσελήνους με τα κινητά μας, το τηλεσκόπιο James Webb κοντεύει να βγάλει φωτογραφία το big bang.

H επίθεση μέσω TikTok του Χριστόφορου Βερναρδάκη στη Νίκη Κεραμέως, όπου την αποκάλεσε Πισπιρίγκου, είναι απλώς απαράδεκτη. Νο ifs or buts.

Ο Δημήτρης Λιγνάδης πέρασε προφυλακισμένος 17 μήνες φυλακή ως κατηγορούμενος για 4 βιασμούς. Ο Δημήτρης Λιγνάδης καταδικάστηκε για δύο βιασμούς ανηλίκων σε 12 χρόνια κάθειρξη. Δεν του αναγνωρίστηκαν ελαφρυντικά. Ο Δημήτρης Λιγνάδης, καταδικασμένος για δυο βιασμούς ανηλίκων σε 12 χρόνια κάθειρξη άσκησε έφεση. Και μέχρι να εκδικαστεί γύρισε στο σπίτι του. Το πρόβλημα δεν αφορά τη νομική. Αφορά τη λογική.

Η Florence Pugh φόρεσε ένα συγκλονιστικό φόρεμα Valentino με διάφανο μπούστο και χωρίς σουτιέν. Και οι έντονες διαμαρτυρίες δεν έγιναν για το ότι τόλμησε να δείξει στήθος, αλλά για το ότι τόλμησε να δείξει το μικρό της στήθος. Η απάντησή της υπέροχη σφαλιάρα. 

O Boris Johnson φυσικά και θα κάνει τελικά το γαμήλιο πάρτι του στο πρωθυπουργικό εξοχικό. Μετά τον Αύγουστο θα έρθει λίγο Αργαλαστή Πηλίου και αρχές Σεπτεμβρίου που θα έχει εκλεγεί εσωκομματικά ο αντικαταστάτης του, θα παραδώσει τη σκυτάλη.

Ο Elon Musk αποσύρθηκε από το deal του με το Twitter, η μετοχή του Twitter έπεσε 6% και το Twitter θέλει να τον σύρει στα δικαστήρια για να τον αναγκάσει να τηρήσει τη συμφωνία τους. Είσαι σίγουρο Twitter;

Ένας άλλος υπερπλούσιος, ο Bill Gates, δεν ενδιαφέρεται πια για τη λίστα με τους πιο πλούσιους ανθρώπους του πλανήτη. Θέλει απλώς να βοηθήσει τους ανθρώπους και τον πλανήτη.

 

H Ίος δεν είναι αυτή που νομίζεις. Είναι ένα από τα ωραιότερα νησιά της Ελλάδας. Το ίδιο πιστεύει και η Τζόση Βιτζηλαίου, διευθύντρια δημοσίων σχέσεων της Άμβυξ, που πηγαίνει πάνω από 15 χρόνια. Σου την αποκαλύπτουμε μαζί παραλία – παραλία και ταβέρνα – ταβέρνα.

Διάβασε το Δέντρα, Πολλά Δέντρα της Ρούλας Γεωργακοπούλου για μια συγκινητική, τρυφερή και κωμικοτραγική απεικόνιση της σχέσης μάνας – κόρης.

Αν προτιμάς τα μικρά διηγήματα, ψάξε το Σαν Βγω απ’ Αυτή τη Φυλακή, μια συλλογή 50 διηγημάτων καθημερινών ανθρώπων, που βγήκαν νικητές στον πρώτο Πανελλήνιο Λογοτεχνικό Διαγωνισμό Διηγήματος μικρής φόρμας.

Πήγαινε σινεμά για το νορβηγικό Ο Χειρότερος Άνθρωπος του Κόσμου.

Όσο για εσένα που θέλεις τον καναπέ και το air condition σου, δες:

Το αστυνομικό-crime thriller Blackbird (Apple TV) με τον εκπληκτικό Taron Egerton και την τελευταία εμφάνιση του Ray Liotta.

Ή το γλυκύτατο (αστείο και συγκινητικό) Julia (Vodafone TV), αφιερωμένο στην Julia Child, μαμά του food television.

*Ακολούθησε τη Μίνα Μπιράκου σε Twitter,  Facebook και Instagram.