BEEN THERE DONE THAT

Καυτά ξεκατινιάσματα, ένας γάμος, ένα κέρατο, ένας κλαρινογαμπρός και ένα hasta la vista baby

EUROKINISSI, INTIME, ON THE JLO, THE MEGA AGENCY, BACKGRID/VISUALHELLAS.GR, ISTOCK - 24 MEDIA CREATIVE TEAM

Η εβδομάδα που πέρασε είχε φωτιές, αναρμόδιους αρμόδιους στη ρούγα, την Jennifer παντρεμένη, την Emily κερατωμένη, τον Elon στη Μύκονο και τον Boris σπίτι του (και σύντομα στην Αργαλαστή). Η Κύθνος είναι κούκλα.

*Βρες και κάνε subscribe στο Podcast της Μίνας Μπιράκου στο Ladylike.gr στο Spotify.

Ο καύσωνας που γονάτισε την Ευρώπη (ρεκόρ θερμοκρασίας ever στη Μεγάλη Βρετανία), ίσως δεν θα είναι τόσο σπάνιο φαινόμενο στο μέλλον.

Κι ενώ εμείς χαιρόμασταν με τα μελτέμια και τους δροσερούς 29 βαθμούς, ω τι (καμία) έκπληξη, καήκαμε. Δυο νύχτες, Πεντέλη, Ντράφι, Ανθούσα ζούσαν μέσα στις φλόγες.

Φυσικά δεν έφταιγε κανείς ακριβώς, αλλά έφταιγαν όλοι. Ο Γιώργος Πατούλης τσακώθηκε πολύ δημόσια με τον πατέρα της Κατερίνας Στεφανίδη για το ποιος φταίει.

Η Ελεύθερη ώρα αποφάσισε ότι φταίνε οι Iron Maiden.

Το ζήτημα είναι θα το ξαναπάθουμε; Κι ας έχουμε κάνει ως κράτος κάποιες βελτιώσεις από πέρυσι;

O Αλέξης Κούγιας είπε τον Γιάνη Βαρουφάκη κλαρινογαμπρό με παρδαλά πουκάμισα. Και μίλησε και για τη φτωχική παιδική του ηλικία.

Κι από τα φτωχικά, πάμε στο Χόλιγουντ. Η Jennifer Lopez παντρεύτηκε στο Vegas τον Ben Affleck με τρεις καλεσμένους και δυο νυφικά. Και δεν λέγεται και Jennifer Lopez πια.

H Emily Ratajkowski έφαγε κέρατο από τον σύζυγο. Και όπως πάντα, το ζήτημα τέθηκε στη λάθος βάση.

Ο Elon Musk έχει έναν μπαμπά, τον Errol. O Errol έχει μια θετή κόρη, κόρη πρώην συζύγου του. Με αυτή τη θετή κόρη έκανε 2 παιδιά (εκτός από τα άλλα που έχει). Ο Errol πιστεύει ότι ο μόνος λόγος που ερχόμαστε σε αυτή τη γη είναι για να αναπαραχθούμε. Ο γιος του πάντως τον ακούει.

Ο Elon επίσης ήρθε στη Μύκονο. Και δεν έκανε λογαριασμό ανάλογο με το ότι είναι ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο. Κάποιος εστιάτορας του νησιού νιώθει βαθιά προδοσία.

Ο Boris αποχαιρέτησε τη Βρετανική Βουλή με ατάκα Terminator. Οι πιθανοί διάδοχοί του είναι η Liz Truss, η υπουργός του που μπέρδεψε τον Νίκο Δένδια με τον Νίκο Βέρτη και ο Rishi Sunak.

To O Σκύλος, Η Νύχτα και Το Μαχαίρι ήταν ίσως η παράσταση – αποκάλυψη του φετινού Φεστιβάλ Αθηνών. Γιώργο Κουτλή είσαι υπέροχος. 

Δες το γυρισμένο στο Tokyo αστυνομικό νουάρ, Tokyo Vice στη Vodafone TV (και θαύμασε τον υπέροχο Ansel Elgort).

Δες την πιο έξυπνη, meta και wtf κωμωδία που υπάρχει, το The Rehearsal (Vodafone TV)

Ανακάλυψε το Anxious People στο Netflix (αλλά διάβασε και το ομώνυμο -εξαιρετικό- βιβλίο του Fredrik Backman, Άνθρωποι με Άγχος)

Αν δεν έχεις διαβάσει το Στη Γη Είμαστε Πρόσκαιρα Υπέροχοι του Ocean Vuong, πρέπει να το βάλεις στη λίστα σου.

Η Κύθνος έχει 99 παραλίες. Και είναι μόνο δυο ώρες από την Αθήνα. Ακόμα το σκέφτεσαι;

*Ακολούθησε τη Μίνα Μπιράκου σε Twitter,  Facebook και Instagram.