BEEN THERE DONE THAT

H θυσία του κετελαπόνγκο, το πολύ Μακρόν τραπέζι, το τετραπλό άξελ και της τσιντσίλα το beef

To φως στο τούνελ του κορονοϊού, ο βρυχηθμός του Putin, η Ελληνική Αγωγή, η θυσία του καρναβαλιού, το τετραπλό άξελ της Kamila, η απειλή του Mark και το φαινόμενο Euphoria ήταν η εβδομάδα που πέρασε.

Άκου το podcast:

*Βρες και κάνε subscribe στο Podcast της Μίνας Μπιράκου στο Ladylike.gr στο Spotify.

Όσο εμείς εδώ φοράμε ακόμα φανατικά μάσκα και διασκεδάζουμε καθήμενοι, το Ηνωμένο Βασίλειο και η Δανία έχει σφυρίξει τη λήξη του κορονοϊού, ενώ και οι ΗΠΑ μόλις ανέστειλαν την υποχρεωτικότητα της μάσκας σε κλειστούς χώρους.

Ο Πούτιν δεξιώθηκε τον Μακρόν προκειμένου να συζητήσουν για την κρίση στην Ουκρανία. Πρωταγωνίστησε όμως το τραπέζι που φάγανε. Με ενδοεπικοινωνία.

Πρέπει να θυσιάσουμε το καρναβάλι για να ζήσουμε Πάσχα covid -free. Να το θυσιάσουμε ακόμα και για την παγκόσμια ημέρα οσπρίων.

Αλήθεια, ξέρετε τι σημαίνουν οι στίχοι του κετελαπόνγκο;

Και έχετε ακούσει τους στίχους του νέου τραγουδιού του Snik, Chinchilla; Έχει κάνει 7,5 εκατομμύρια views ήδη.

O Snik λοιπόν και ο Light μας χάρισαν μέσω Instagram stories το πρώτο ελληνικό trapper beef. Αν πάντως τα λύσουν σε ρινγκ, εγώ θα πάω.

Κινδυνεύουν τα παιδιά σας από την “έκθεση” στην τραπ μουσική ως προς το μέλλον τους; Νομίζω όχι. Υπό την έννοια ότι ο 8χρονος Γιωργάκης δεν θα γίνει μάλλον dealer επειδή ακούει Snik. Όπως εμείς δεν γίναμε σατανιστές ακούγοντας Death Metal. Να τους μιλήσετε όμως για τους στίχους και γιατί είναι λάθος; Φυσικά.

Υπήρχε όμως η περίπτωση τα παιδιά σας να “σπουδάσουν” σε ώρες σχολείου τα μαθήματα της Ελληνικής Αγωγής του Άδωνι Γεωργιάδη. Ο οποίος δεν καταλαβαίνει πού είναι το πρόβλημα αφού τα μαθήματα θα ήταν προαιρετικά και δωρεάν; Brand awareness λέγεται. Ή (επίσης δωρεάν) διαφήμιση.

Η Kamila Valieva στα 15 της έγινε η πρώτη γυναίκα που κατάφερε τετραπλό axel σε Ολυμπιακούς. Τώρα κατηγορείται για doping. Ποια είναι όμως η αλήθεια;

Ο Mark Zuckerberg απειλεί να αφήσει την Ευρώπη χωρίς Instagram και Facebook. Ηλία ρίχ’ το.

Δείτε στη Vodafone TV το φαινόμενο που λέγεται Euphoria. Ο σκληρός κόσμος της γενιάς που γεννήθηκε μετά τους Δίδυμους Πύργους θα σε σοκάρει (τα λέει όλα εδώ ο Θοδωρής Δημητρόπουλος) και θα σας προβληματίσει (όχι στην τοξική #selflove υπερβολική θετικότητα)

Ακούστε audiobooks μέσα από το ελληνικό και πολύ καλό bookvoice.gr

Διαβάστε το Μαύρος Πάνθηρας, Κόκκινος Λύκος του βραβευμένου με Booker Marlon James, ή αλλιώς το αφρικανικό “Game of Thrones” (με ζούγκλες, άγρια ζώα, μεταφυσικές οντότητες, αφρικανική μυθολογία) – είναι το πρώτο από τα τρία βιβλία της τριλογίας Dark Star.

Γιορτάστε φέτος του Αγίου Βαλεντίνου όσο cheesy θέλετε. Μετά από δυο χάλια χρόνια, μας αξίζει. Εγώ θα το περάσω με Super Bowl και επικό Pepsi Half Time με Eminem, Mary J. Blige, Dr. Dre, Snoop Dogg και Kendrick Lamar.

Να ακούτε κάθε μέρα τα λόγια των γονιών του Άλκη Καμπανού. Αν όλοι οι γονείς ήταν έτσι θα ζούσαμε σε έναν σημαντικά καλύτερο κόσμο.

Αντίο Μαριανίνα Κριεζή.

*Ακολούθησε τη Μίνα Μπιράκου σε Twitter,  Facebook και Instagram.