BEEN THERE DONE THAT

Φάπερς, πάνελ σε σοκ, εκλογές παραλίας, η Beyonce μας η σοσιαλίστρια. Άσε κάτω την Ψέριμο

24Media Creative Team

Δύο τύποι που ραπάρουν για γκάνια, μπίτσιζ και τζιζ δάρθηκαν στα MAD. Οι γονείς και τα πάνελ έπαθαν σοκ. Οι Manowar παραδίπλα δεν δάρθηκαν. Οι Τούρκοι θέλουν την Ψέριμο. Οι εκλογές θα είναι μαυρισμένες. Η Beyonce τραγουδάει κατά του καπιταλισμού και η Σκύρος είναι ένα κρυμμένο διαμαντάκι που πρέπει να ανακαλύψεις.

*Βρες και κάνε subscribe στο Podcast της Μίνας Μπιράκου στο Ladylike.gr στο Spotify.

Ο καύσωνας ήρθε, ο καύσωνας έφυγε. Στο υπόσχομαι θα ξανάρθει, μην ανησυχείς.

Τα φετινά βραβεία MAD θα μείνουν αξέχαστα και όχι μόνο γιατί ήταν sold out μετά από 2,5 χρόνια κορονοϊού. Φρόντισαν ο Snik, ο Light και η αποτελούμενη από κάπου 50 άτομα συνδυαστικά κουστωδία τους. Δάρθηκαν. Δυο φορές. Με θύμα τα βραβεία, το event, τη μουσική, λίγο την Έλενα Παπαρίζου (που και χτυπήθηκε από κάποιες αδέσποτες σφαλιάρες και σοκαρίστηκε με κάθε δίκιο αφού βρέθηκε στο επίκεντρο της φασαρίας).

Όχι όμως να σοκάρονται και όλοι που αυτοί οι δυο συγκεκριμένοι τύποι που ραπάρουν για γκάνια, μπίτσεζ, τζιζ κλπ δημιούργησαν επεισόδιο παρέα με τους μπράβους τους.

Εν τω μεταξύ, παραδίπλα στην Πλατεία Νερού, οι «μεταλλάδες» Manowar έδωσαν συναυλιάρα, χωρίς να ανοίξει ρουθούνι. Και ανέβασαν και στη σκηνή τον Κωνσταντίνο Καζάκο ντυμένο Τηλέμαχο να απαγγέλει στα αρχαία ελληνικά.

Σε άλλα νέα, οι εκλογές μάλλον θα πέσουν γύρω στα γενέθλιά μου (πιθανότερες ημερομηνίες) και θα πρέπει να πάρουμε αποφάσεις από την ξαπλώστρα.

Οι Τούρκοι θεωρούν την Ψέριμο (ναι, αυτή που έλεγα να πάω του χρόνου) δική τους και το Anadolu έχει κάπως παράλογα πολλές φωτογραφίες και βίντεο από το νησάκι για να στηρίξει αυτή την άποψη.

Τελικά για τις μωβ (και όχι μόνο) μέδουσες φταις εσύ κι εγώ. Και όχι, δεν θα σε πετύχει great white καρχαρίας στο Ιόνιο. Κανένα λεοντόψαρο ίσως.

Ο κορονοϊός καλπάζει ελεύθερος παντού, αλλά αν μπεις με το παιδί σου σε ΜΜΜ και φοράτε μάσκα, σίγουρα θα βρεθεί μια κυρία να σου πει να του τη βγάλεις γιατί όλα είναι ψέματα.

Η Σκύρος είναι ένα υπέροχο νησί που δεν θα σου κοστίσει μια περιουσία να πας και παίζει να βρεις ακόμα δωμάτιο. Για όλα τα άλλα, σε ενημερώνουμε παρέα με τον φανατικό του νησιού και αρχισυντάκτη τουOneman, Κωνσταντίνο Αμπατζή.

 

Εκεί στην παραλία, διάβασε το Άνθρωποι που Συναντάμε στις Διακοπές, της Emily Henry.

Κι αν -σαν εμένα- δεν θέλεις να κάνεις detox από σειρές και ταινίες…

Δες την περίεργη, αλλά τρομερά ενδιαφέρουσα ταινία Spiderhead (Netflix) με Chris Hemsworth και Miles Teller.

Αν έχεις γερό στομάχι, δες το επίσης πολύ ενδιαφέρον, αλλά και αρρωστημένο ντοκιμαντέρ 4 επεισοδίων Keep Sweet: Pray & Obey για μια ακραία αίρεση με πλύση εγκεφάλου, πολυγαμία, βιασμούς παιδιών και έναν ηγέτη στη λίστα των most wanted του FBI που μπήκε φυλακή μόλις το 2011.

Το υπέροχο old school house νέο κομμάτι της Beyonce λειτουργεί κάπως σαν αντικαπιταλιστικό μανιφέστο και σίγουρα θα το χορεύεις όλο το καλοκαίρι.

*Ακολούθησε τη Μίνα Μπιράκου σε Twitter,  Facebook και Instagram.