BEEN THERE DONE THAT

Εξωτικός Μύτικας, Πικρά Νερά, πρώτη φορά Νικολούλη και media με πιλοτικό σύνδρομο

24 Media

Παιδικές διακοπές στην Αιτωλοακαρνανία, μια ανατριχιαστική γυναικοκτονία και ο Μπάμπης των media.

Πήγα τετραήμερο σε ένα 80ς μέρος και πέρασα από τις πιο ανέμελες, σχεδόν σαν παιδικές, διακοπές της ζωής μου.

Αυτή τη φορά δεν έχω κάποιον guest να μου πει για τους δικούς του epic people γιατί σας λέω εγώ για τους δικούς μου. Όπως και για όσες μαγευτικές στιγμές έχω ήδη τραβήξει και ανυπομονώ να κάνω και στη συνέχεια του καλοκαιριού με το νέο Samsung Galaxy S21 5G, το οποίο είναι στα χέρια μου και είναι απλά epic. Γιατί είναι epic; Τα λέω και στο podcast, αλλά θα σου πω ότι η λειτουργία Single Take με έχει σώσει όλες εκείνες τις φορές που συμβαίνει κάτι μπροστά μου και δεν ξέρω αν πρέπει να βγάλω βίντεο ή φωτογραφία. Την Προβολή Σκηνοθέτη την αγαπώ γιατί με αφήνει να επιλέξω εγώ το ιδανικό κάδρο και να νιώσω για λίγο ότι κάθομαι και σε μια καρέκλα σκηνοθέτη. Κι όλα αυτά έχοντας το κεφάλι μου ήσυχο, όπως πριν λίγες ημέρες που έβγαλα μερικές εκατοντάδες φωτογραφίες και δεν σκέφτηκα ποτέ αν θα κρατήσει η μπαταρία μου ως το βράδυ γιατί με το νέο Samsung Galaxy S21 5G έχω πραγματικά ξεγνοιάσει.

Μπορείτε κι εσείς να διεκδικήσετε να κερδίσετε το epic Samsung Galaxy S21 5G στον διαγωνισμό που τρέχει στο Instagram account του Ladylike.

Υπόθεση Γλυκά Νερά:

Είδα πρώτη φορά Φως στο Τούνελ – και το mind blown είναι ο σωστός όρος να περιγράψω την κατάστασή μου για δυο ώρες μετά το τέλος της εκπομπής.

Η “κακιά στιγμή” του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου ήταν η μακρύτερη στην ιστορία των κακών στιγμών. Διήρκεσε κάπου ενάμιση μήνα.

Η διαμάχη για τον όρο γυναικοκτονία εκτός από περιττή είναι και επικίνδυνη.

Η “αγάπη” του γυναικοκτόνου των Γλυκών Νερών για το παιδί του ενέπνευσε τη Χρυσηίδα Δημουλίδου, αλλά και τον Θάνο Ασκητή.

Η μανία με το καλό παιδί Μπάμπη και οι followers που αυξάνονται στο Instagram δεν είναι νέο (τα έχουμε δει και σε Ted Bundy και Charles Manson). Μας τα λέει και η Τένια Μακρή. Δυστυχώς.

Ο ομοφοβικός νόμος Ορμπάν στην Ουγγαρία και η αντίδραση της Ελλάδας που άργησε μια μέρα.

Η μετάλλαξη Delta Plus είναι ο λόγος που αν και πλήρως εμβολιασμένη, δύσκολα θα βγάλω τη μάσκα μου ακόμα.

Τα δύο αυτά βιβλία που έχω ήδη παραγγείλει είναι απολύτως εκπαιδευτικά, απολύτως διασκεδαστικά και έχουν ξεκινήσει ως social media projects.

Το Χωράει Όλη η Αρχαιότητα στο Ασανσέρ (Key Books) είναι η print έκδοση του υπέροχου Instagram account του Archaeostoryteller . Εκεί θα μάθεις ιστορία με τον πιο υπέροχα αστείο τρόπο.

BookTemplate_800x930-1.jpg
KEY BOOKS

Χωράει όλη η αρχαιότητα στο ασανσέρ; - Key Books

Τι πήρε στις αποσκευές της μια Μινωίτισσα πριγκίπισσα για να πάει στην Αίγυπτο; Πώς περνούσε την ώρα του όταν βαριόταν ένας Μυκηναίος δημόσιος υπάλληλος; Πώς τραυμάτισε το πόδι του ένας κένταυρος…
15,50 13,95
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ

Το Η Γεωγραφία Είναι Πολύ Κουλ, εκτός από αγαπημένο facebook group είναι πλέον και βιβλίο από τις Εκδόσεις Διόπτρα (άλλο για μεγάλους κι άλλο για παιδιά) με απολαυστικές δραστηριότητες που παράλληλα σε μαθαίνουν γεωγραφία (ιστορίες, κουίζ, κρυπτόλεξα, ζωγραφιές, φακτς και φανταστικές εικονογραφήσεις).

1615837.jpg
PUBLIC.GR

ΑΚΤΙΒΙΤΙ ΜΠΟΥΚ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟΥΣ

Δες εδώ αναλυτικά!
13,30 11,97
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ

*Βρες και κάνε subscribe στο Podcast της Μίνας Μπιράκου στο Ladylike.gr, Been There Done That, στο Spotify

*Ακολούθησε τη Μίνα Μπιράκου σε Twitter,  Facebook και Instagram