BEEN THERE DONE THAT

Ελληνικό QAnon, Γκόγκολ και μια βρωμερή Αρβύλα. Οι σειρές της χρονιάς από την Ιωσηφίνα Γριβέα

Μια τρίτη Pfizer που πόνεσε (αλλά μ’ άρεσε), μια επιστημονική έκθεση που έφερε πολιτικό χάος, ένα ζεϊμπέκικο Καράτε Κιντ, μια παράσταση που δεν πρέπει να χάσεις, το ελληνικό QAnon και η Αρβύλα που πάτησε γλίτσα. Η Ιωσηφίνα Γριβέα ψηφίζει τις καλύτερες σειρές της χρονιάς.

Άκου το podcast εδώ:

Οι Παίχτες του Γκόγκολ στο θέατρο Κιβωτός με εκπληκτικό cast και σκηνοθεσία είναι η παράσταση που φέτος δεν πρέπει να χάσεις. Θα γελάσεις και θα γελάσεις και θα γελάσεις.

Η τρίτη δόση Pfizer δεν μου φέρθηκε και με το γάντι, αλλά με αυτά που βλέπω για τον Όμικρον είμαι έτοιμη και για τέταρτη. Η Μεγάλη Βρετανία ζει αυτή τη στιγμή τη μαζική επέλασή του. Ή ας τα βάλουν στα αεροπλάνα. Coffee, tea, Pfizer, Moderna?

Αν είσαι στο εξωτερικό και θες να γυρίσεις, ψάξε βρες που κάνουν μοριακό τεστ. Τα νέα μέτρα στο ζητάνε.

Μια επιστημονική έκθεση για τη θνητότητα στις ΜΕΘ των Σωτήρη (μου) Τσιόδρα και Θεόδωρου Λύτρα έφερε χαμό στην πολιτική. Τελικά, have you been to MEΘ;

Το ελληνικό QAnon είναι εδώ και ίσως κερδίζει το αμερικανικό. Υπουργείο Θεραπειών στην Αράχωβα, Συνταγματική Αστυνομία, Θεματοφύλακες του Συντάγματος και καμμένα παιδικά βιβλία. Όλα με μουσική Benny Hill.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης νίκησε, ο Γιώργος Παπανδρέου χόρεψε.

Το revenge porn μπήκε σε κάθε στόμα εξαιτίας του Στάθη Παναγιωτόπουλου. Δεν ήταν ούτε revenge ούτε porn. Ήταν μια (τελικά πολλές) ποινικά κολάσιμη πράξη με ηθικό μέγεθος γυμνοσάλιαγκα. Η στάση της υπόλοιπης ομάδας του Ράδιο Αρβύλα και μια μαντεψιά για το μέλλον τους.

Η Ιωσηφίνα Γριβέα ψηφίζει τις 9 καλύτερες σειρές της χρονιάς (ΟΚ, μπορεί να αναφέραμε 12). Σημείωνε. Για την υπόθεση και τους λόγους να δεις κάθε σειρά, ε άκουσε το podcast.

Succession (Nova)

 

White Lotus (Vodafone TV)

 

Yellow Jackets (Cosmote TV) 

 

Underground Railroad (Amazon Prime)

 

P-Valley (Cosmote TV)

 

How To With John Wilson (Vodafone TV)

 

The Great 

 

Mare of Easttown (Vodafone TV)

 

For All Mankind (Apple TV)

 

Και οι τρεις bonus σειρές:

The Morning Show (Apple TV)

 

Dickinson (Apple TV)

 

Ted Lasso (Apple TV)

*Βρες και κάνε subscribe στο Podcast της Μίνας Μπιράκου στο Ladylike.gr, Been There Done That, στο Spotify

*Ακολούθησε τη Μίνα Μπιράκου σε Twitter,  Facebook και Instagram