BEEN THERE DONE THAT

Σασμός στο ΚΙΝΑΛ, Πάπας στην Ελλάδα, Όμικρον παντού. ΤV ανασκόπηση με τη Δέσποινα Δημά

Από το House of Cards του ΚΙΝΑΛ μέχρι τον Πάπα που ήρθε, μίλησε και έφυγε κι από την παραλλαγή Όμικρον που καλπάζει (αλλά μάλλον δεν κλωτσάει) μέχρι την πιο πλήρη τηλεοπτική σεζόν της δεκαετίας, ήταν πολλά όσα με απασχόλησαν.

Άκου το podcast εδώ:

Η παραλλαγή Όμικρον είναι πιο μεταδοτική και από το χαμογελάτε του Ανδρέα Μικρούτσικου. Αλλά όπως λένε οι εταιρείες που έφτιαξαν τα εμβόλια, η τρίτη δόση μας καλύπτει. 

Επιπλέον, ο καθηγητής Ηλίας Μόσιαλος, σύμφωνα με τα ως τώρα δεδομένα, υποστηρίζει ότι η επικράτηση της Όμικρον ίσως να είναι και μια μεγάλη ανάσα.

Οι χώρες της Ευρώπης παίρνουν μέτρα – η Βρετανία, η Δανία, η Γαλλία, η Σουηδία.

Εγώ παίρνω κυρίως προσκλήσεις σε παρτάρες που θα γίνουν και βιντεάκια στο inbox μου από αρνητές που μου στέλνουν Αντωνιάδη για να με πείσουν.

Ήρθε και ο Πάπας Φραγκίσκος. Είπε πως η Ευρώπη χρωστάει στην Ελλάδα τον πολιτισμό και τη δημοκρατία. Χάρηκαν οι πολυπατριώτες. Πήγε στη Λέσβο, είδε τους μετανάστατες, μίλησε για την ανάγκη περίθαλψης των ανθρώπων αυτών και τον ανθρωπισμό. Δεν χάρηκαν οι πολυπατριώτες. Ούτε η Λατινοπούλου.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης ήταν ο μεγάλος νικητής της πρώτης Κυριακής στις εκλογές του ΚΙΝΑΛ. Δεν ήταν μεγάλοι νικητές οι εταιρείες δημοσκοπήσεων. Ούτε ο Γιώργος Παπανδρέου που δεν πήρε την ήττα του πολύ καλά.

Ο Elon Musk εμ βλέπει τη SpaceX του να μην πηγαίνει καλά και να σκέφτεται να την κλείσει, εμ τον ξεμπρόστιασε η πρώην του και μαμά του γιου του, Grimes, στο νέο της τραγούδι. Και ο κομμωτής του τον μισεί.

H Δέσποινα Δημά βλέπει πολλή τηλεόραση και ήρθε να βοηθήσει με την ανασκόπηση μιας χρόνιας με πιο πολλή τηλεόραση από όση μπορούμε να αντέξουμε.

Για feelgood ανάγνωση, διάβασε οπωσδήποτε Το Βιβλιοπωλείο των Μικρών Θαυμάτων.

Αν είσαι fan της αστυνομικής λογοτεχνίας, θα αγαπήσεις το Ο Άρχοντας της Ζήλιας, τη συλλογή διηγημάτων του Jo Nesbo, με το βασικό και μεγαλύτερο να διαδραματίζεται στην Κάλυμνο.

Μπορεί να έρχεται όπου να’ ναι το Emily in Paris για χάζεμα, αλλά σήμερα θα σου προτείνω μια αριστουργηματική σειρά με βαρύτητα. Το Underground Railroad θα σου κόψει την ανάσα με την υπέροχη πλοκή, σκηνοθεσία και μέγεθος υποκριτικής (το βιβλίο έχει πάρει Πούλιτζερ και ο σκηνοθέτης, Barry Jenkins έχει πάρει Όσκαρ).

*Βρες και κάνε subscribe στο Podcast της Μίνας Μπιράκου στο Ladylike.gr, Been There Done That, στο Spotify

*Ακολούθησε τη Μίνα Μπιράκου σε Twitter,  Facebook και Instagram