BEEN THERE DONE THAT

Διαγγέλματα (σαν) της μάνας μου, πτυχιούχοι τσαρλατάνοι, Ηλεία όπως Μονακό κι ένα τραμ

Κρούσματα, αμφίβολοι «ειδικοί», μια ντουζίνα διαγγέλματα, το όραμα των πολιτικών για μια Ελλάδα μεταξύ Πάλο Άλτο, Μεντεγίν και Μονακό, το crossover της πολιτικής στη reality τηλεόραση κι ένα τρα(μ)κάρισμα.

Άκου το podcast εδώ:

Τι γίνεται όταν τρακάρεις με το τραμ; Ακόμα δεν έχω απάντηση. Αλλά ξέρω ότι αν είσαι γυναίκα, για τους 60+ άρρενες επιβάτες του συρμού φταις χωρίς να χρειάζονται περαιτέρω στοιχεία και τέτοιες περιττές βλακείες.

Επίσης τι γίνεται όταν τα κρούσματα σπάνε ρεκόρ; Οι υγειονομικοί είναι στα κόκκινα, κάποιοι πιο πολύ από άλλους, όπως η νοσηλευόμενη νοσηλεύτρια στη Λαμία.

Κι όλα αυτά θα ήταν εύκολα αστεία, αν δεν ήταν τόσο τραγικά. Μια γυναίκα πέθανε μετά από επικοινωνία με επίσημους εκπροσώπους των αρνητών. Τα μηνύματα που αντάλλαξε μαζί τους είναι ανατριχιαστικά. Ο ένας από αυτούς συνελήφθη. Επιτέλους.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε άλλο ένα διάγγελμα. Ο Αλέξης Τσίπρας απάντησε με δήλωση. Εν τω μεταξύ το ΚΙΝΑΛ είναι σε πορεία εκλογών και debate υποψηφίων. Όχι όλων των υποψηφίων. Ο Γιώργος Παπανδρέου διαφωνεί. Οραματίζεται έναν πιο μοντέρνο τρόπο debating. Πάλο Άλτο θα γίνει η χώρα.

Η ίδια χώρα από την οποία φεύγει η Ολλανδή δημοσιογράφος που θύμωσε τον πρωθυπουργό, γιατί απειλούν τη ζωή της και της πετούν πέτρες (!)

Οραματίζεται κι άλλα, ωστόσο. Όπως την καλλιέργεια και πώληση ψυχαγωγικής κάνναβης. Χαρές στην Πελοπόννησο. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, πάλι στην ίδια περιοχή της Ελλάδας, οραματίζεται πανάκριβο ελαιόλαδο από τις ελιές της αρχαίας Ολυμπίας. Μονακό θα γίνει η Ηλεία.

Έχουμε κι ένα περίπου crossover της πολιτικής στη reality tv. Ο Ζορό μπαίνει στη Φάρμα και η Μαρίνα Πατούλη τίναξε την μπάνκα στον αέρα στο Just the two of us.

Μια άλλη τηλεόραση είναι η αποκλειστικότητα του Alpha με την Adele που θα μεταδώσει τόσο τα τραγούδια που ερμήνευσε στο Griffith Observatory του L.A για λογαριασμό του CBS, όσο και τη συνέντευξή της στην Oprah. Μην το χάσεις.

Eπίσης μην χάσεις τη συνέντευξη του πιο ωραίου άντρα των 80ς bands, John Taylor των Duran Duran, στον Παναγιώτη Μένεγο.

Ο Elon Musk έγραψε ένα ανεκδιήγητα αγενές tweet στον Bernie Sanders, μπέρδεψε το όνομα του παιδιού του με password και ίσως αναγκαστεί τελικά να δώσει 6,6 δις για να πολεμήσει την παγκόσμια πείνα. Ευχαριστούμε David Beasley.

Αν αντέχεις να διαβάσεις ένα βιβλίο που θα ταράξει τα μέσα σου με τη βίαια και σκληρή περιγραφή μιας ακόμα πιο βίαιας και σκληρής πραγματικότητας, η Εποχή των Τυφώνων της Φερνάντα Μελτσόρ είναι αυτό.

Κι αν χρειάζεσαι κάτι να ζεστάνει την ψυχή σου και να σε κάνει να ξαναπιστέψεις στην αγάπη, η σειρά Modern Love, βασισμένη στην ομώνυμη στήλη των New York Times είναι ένα δώρο που μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου.

*Βρες και κάνε subscribe στο Podcast της Μίνας Μπιράκου στο Ladylike.gr, Been There Done That, στο Spotify

*Ακολούθησε τη Μίνα Μπιράκου σε Twitter,  Facebook και Instagram