BEEN THERE DONE THAT

Απειλούμενο ελληνικό DNA, αυστριακοί πύθωνες και η κυρά μας η μαμή. Φόρα αντηλιακό

24 Media

Τριχίλιαρα κρούσματα, αντιεμβολιαστές στο Σύνταγμα, φωτιά στον ωκεανό, billionaires στο διάστημα και βόθροι.

 

Η ιστορία του Αυστριακού που τον δάγκωσε -στην Αυστρία- πύθωνας μέσα από την τουαλέτα του είναι η μόνη σύγκριση που μπορεί να κάνει την υπόλοιπη επικαιρότητα να φανεί ανεκτή.

3000 κρούσματα με οψιόν για 20.000 σε κανένα μήνα, αλλά και συγκέντρωση αντιεμβολιαστών στο Σύνταγμα γιατί μπορούν.

Οι τοπικοί influencers που διάλεξε η Κυβέρνηση για να αυξήσει τον αριθμό εμβολιασμένων είναι μια χαρά. Αν ζεις σε κάποιο χωριό χωρίς τηλεόραση κάπου το 1950.

Η Αγγλία έχασε το Euro, έχασε και την μπάλα με τον ρατσισμό. Ευτυχώς υπάρχει και το αντίβαρο.

Η ιστορία της Ηλιούπολης είχε απαίσιους δράκους, Mr. Bean αστυνομικούς, αλλά είχε και μια σούπερ ηρωίδα.

Ο πλανήτης καίγεται -ναι και η θάλασσα, ναι κυριολεκτικά- κι εμείς πολεμάμε την καταστροφή με καλαμάκια από μακαρόνια.

Οι δισεκατομμυριούχοι του κόσμου τούτου, Bezos, Musk και Branson την κάνουν για διάστημα.

Αντηλιακό φόρεσες; Το LadyLike παρέα με τη Vichy οργάνωσαν το υπέροχο My Summer Sin. Όπου το team του site παραδέχτηκε τις αντηλιακές του αμαρτίες. Οι οποίες είναι και δικές σου. Δεν φοράς αντηλιακό γιατί έχεις λιπαρό δέρμα, δεν φοράς αντηλιακό γιατί θέλεις να μαυρίσεις, δεν φοράς αντηλιακό γιατί κάθεσαι στη σκιά, το φοράς μόνο στην παραλία, φοράς makeup με SPF αντί αντηλιακού. Μην αγχώνεσαι, η beauty editor μας, Βιβή Αγγελάκη, τα εξηγεί τέλεια. Και έχει να σου προτείνει το κατάλληλο αντηλιακό Vichy ακριβώς για τη δική σου επιδερμίδα και ανάγκες. Το οποίο καλό είναι να φοράς όλο τον χρόνο (άκου το απόσπασμα και θα καταλάβεις ότι π.χ. το 80% των σημαδιών γήρανσης στο πρόσωπό μας οφείλεται στη φωτογήρανση που σε βρίσκει και μέσα από τζάμια και κάτω από αλμυρίκια και παντού).

Εκτός από το αντηλιακό σου, μην ξεχάσεις και βιβλία αυτή το καλοκαίρι. Ο νέος John Fante μόλις κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Δώμα και, αν αγάπησες το Ο σκύλος μου ο ηλίθιος, το Όργιο θα το λατρέψεις.

ΤΟ ΟΡΓΙΟ
POLITEIANET.GR

ΤΟ ΟΡΓΙΟ

Τζων Φάντε
11,00 9,90
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ