VIVIANE' S BEAUTY TALKS

5 νέα προϊόντα ομορφιάς που έφθασαν στο γραφείο μου και αξίζει να δοκιμάσεις

Ladylike.gr Φραντζέσκα Γιαϊτζόγλου – Watkinson

Σχεδόν κάθε εβδομάδα στο γραφείο κάθε beauty editor καταφθάνουν ολοκαίνουργια προϊόντα ομορφιάς. Νέες αφίξεις- λανσαρίσματα τόσο στο κομμάτι της περιποίησης της επιδερμίδας, όσο και στο μακιγιάζ με καινοτόμες φόρμουλες, υφές, αρώματα και χρώματα, που υπόσχονται να καλύψουν και την παραμικρή beauty ανάγκη σου.

Ο ενθουσιασμός, κάθε φορά μεγάλος και σίγουρα δεν έχει να κάνει μόνο με το πακέτο (aka περιτύλιγμα που κάποιες φορές σε προδιαθέτει) αλλά με το περιεχόμενο και φυσικά την ιδέα ότι κάτι πρωτοποριακό μόλις έχει προσγειωθεί στα χέρια σου και είσαι έτοιμη να το τεστάρεις. Κάπως έτσι, στο σημερινό blog αποφάσισα να ξεχωρίσω και να σου δείξω τα πέντε προϊόντα ομορφιάς που όταν έφτασαν στα χέρια μου, έτρεξα να τα δοκιμάσω.

Η δική μου λίστα με τα αγαπημένα προϊόντα ομορφιάς:

Ξεκινάω με δύο τέλεια προϊόντα για την περιποίηση της επιδερμίδας- το ένα αφορά την επιδερμίδα του προσώπου και το άλλο του σώματος. Αρχικά, το super απαλό λάδι καθαρισμού προσώπου με αληθινά πέταλα τριαντάφυλλου- από την iconic συλλογή της Korres, Άγριο Τριαντάφυλλο- που αφαιρεί αποτελεσματικά ρύπους και μακιγιάζ, ακόμα και την αδιάβροχη μάσκαρα χωρίς να αφήνει λιπαρότητα. Εμπλουτισμένο με λάδι Άγριου Τριαντάφυλλου, καθαρή Super Vitamin C και αμυγδαλέλαιο, ξεπλένεται εύκολα, αφήνοντας το δέρμα απαλό και λαμπερό. Έπειτα, η ανανεωμένη Nourishing Body Lotion της Caudalie με πιο ανάλαφρη- και καθόλου λιπαρή- υφή και υψηλή περιεκτικότητα σε ενυδατικά συστατικά, καταπραΰνει αμέσως το ξηρό και ταλαιπωρημένο δέρμα από τις συνέπειες του κρύου, αφήνοντας την επιδερμίδα λαμπερή και διακριτικά αρωματισμένη. Το καλύτερο; Έχει βιώσιμη συσκευασία, με σκοπό να μειώσει ακόμα περισσότερο το αποτύπωμά της στο περιβάλλον.

Ladylike/24 MEDIA / Φραντζέσκα Γιαϊτζόγλου – Watkinson

Επόμενο αγαπημένο; Το πολυτελές ελιξίριο- αιθέριο έλαιο 8-Flower Golden Nectar της Darphin (ένα μείγμα από 8 πολύτιμα λουλούδια και περισσότερα από 20 βοτανικά συστατικά και αιθέρια έλαια) που ενυδατώνει και θρέφει την επιδερμίδα, ενώ παράλληλα, μειώνει την εμφάνιση γραμμών. Αυτό που από την πρώτη στιγμή ξεχώρισα ήταν οι νιφάδες χρυσού 24Κ που χαρίζουν μοναδική λάμψη και μία υγιή, νεανική όψη στην επιδερμίδα. Πέντε σταγόνες στο πρόσωπο και το λαιμό μετά τον ορό και πριν από την κρέμα, αρκούν πρωί και βράδυ.

Ladylike/24 MEDIA / Φραντζέσκα Γιαϊτζόγλου – Watkinson

Τέλος, η κρέμα- gel νυκτός Beaute de Nuit με α-πι-στευ-τα δροσερή υφή, ενυδατώνει την επιδερμίδα σε βάθος, δρώντας όσο κοιμάσαι. Το επόμενο πρωί η επιδερμίδα δείχνει και είναι πολύ ξεκούραστη, λαμπερή και αναζωογονημένη. Plus, η σύνθεσή του, μειώνει απαλά τα νεκρά κύτταρα, για μια πιο λαμπερή επιδερμίδα το πρωί, χωρίς ερεθισμούς. Παράλληλα, οι νέες αμπούλες της Biotherm  Life PlanktonTM Ampoules, προσφέρουν γρήγορη ανάπλαση της επιδερμίδας, γεμίζοντας παράλληλα τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες. Στην ουσία πρόκειται για μία εντατική θεραπεία 8 ημερών σε αμπούλες με υψηλή συγκέντρωση υαλουρονικού οξέος που ενισχύουν την ανάπλαση της επιδερμίδας από την πρώτη εφαρμογή. Αποτέλεσμα; Η επιδερμίδα μεταμορφώνεται ορατά, είναι λεία, χωρίς γραμμές, αναπληρωμένη και με νεανική όψη.

ladylike/24 MEDIA / Φραντζέσκα Γιαϊτζόγλου – Watkinson
5 νέα προϊόντα ομορφιάς που μόλις έφτασαν στο γραφείο μας. Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2020.
Φωτογραφίες: Ladylike.gr / Φραντζέσκα Γιαϊτζόγλου – Watkinson

Κι αν κάποιο από αυτά, το έχεις δοκιμάσεις ήδη, περιμένω να μου στείλεις τις εντυπώσεις σου εδώ!