VIVIANE' S BEAUTY TALKS

4 προϊόντα που χαρίζουν σταδιακό μαύρισμα και ενυδάτωση στο σώμα σου

shecomesincolors Instagram/

Ο καύσωνας πριν κάμποσες μέρες μας έκανε να βγάλουμε τα καλοκαιρινά φορέματα, τα μαγιό, να πάμε παραλία, να κάνουμε το πρώτο μας μπάνιο, να κάτσουμε στον ήλιο (κάτω από την ομπρέλα και με αντηλιακό πάντα).

 

Το σκηνικό αυτή την εβδομάδα μας έκανε να αναθεωρήσουμε. Βροχή και χαμηλές θερμοκρασίες. Καμία ελπίδα για να ξεκινήσει να «σπάει» η ασπρίλα στην επιδερμίδα μας. Σε καταλαβαίνω, εδώ Βιβή, και εκτός από το ίδιο mood είμαι πανέτοιμη να μοιραστώ μαζί σου, το δικό μου μυστικό: Όχι δεν είναι το self tan (αυτομαυριστικά προϊόντα σώματος που πρέπει να απλώσεις με το ειδικό σφουγγάρι/ γάντι και μετά από κάμποσες ώρες- ανάλογα με το αποτέλεσμα που θέλεις να πετύχεις- χρειάζεται να κάνεις ντους για να τα αφαιρέσεις) αλλά προϊόντα για σταδιακό μαύρισμα.

Προϊόντα, δηλαδή, που αντικαθιστούν την καθημερινή ενυδατική κρέμα για το σώμα σου και χαρίζουν ένα σταδιακό μαύρισμα, το οποίο κάθε φορά μπορείς να κάνεις ακόμη πιο έντονο (αυτό εξαρτάται και από το πόσο τακτική χρήση κάνεις, αλλά και το βαθμό μαυρίσματος που θέλεις να πετύχεις.

Παράλληλα, σε αντίθεση με τα προϊόντα self tan, τα περισσότερα προϊόντα για σταδιακό μαύρισμα είναι super ενυδατικά, δεν έχουν έντονο χρώμα (δεν λερώνουν) ή μυρωδιά και τα απλώνεις  με το χέρια σου όπως την ενυδατική σου. (Βέβαια να πούμε εδώ πως το αποτέλεσμα στην επιδερμίδα δεν είναι έντονο από την πρώτη εφαρμογή- όπως τα self tan- αλλά χτίζεται σταδιακά).

Ακόμη ένας πρακτικός λόγος, που εγώ τα ξεχώρισα; Είναι ιδανικά για κάποιον που είναι πρωτάρης στο self tan και δεν αισθάνεται τόσο σίγουρος για να χρησιμοποιήσει σωστά τα self tan προϊόντα. Το χρώμα απλώνεται φυσικά, χωρίς να υπάρχει κίνδυνος για ραβδώσεις ή μπαλώματα.

Να πούμε σε αυτό το σημείο πως έχω ήδη στα χέρια μου το The Gradual της Tan -Luxe ενώ μόλις παρήγγειλα το Bali Body Gradual Tan (που θα βρεις αποκλειστικά στα Sephora).

Η σωστή προετοιμασία:

Για ακόμη πιο λαμπερό και ομοιόμορφο μαύρισμα που δεν αφήνει ίχνη, κάνε απολέπιση 24 ώρες πριν από την εφαρμογή της λοσιόν αυτομαυρίσματος. Η αποτελεσματική απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων της επιδερμίδας βελτιώνει την αποτελεσματικότητα του προϊόντος αυτομαυρίσματος.

Πώς τα εφαρμόζεις:

Σε καθαρή και στεγνή επιδερμίδα, απλώστε τη λοσιόν με ομοιόμορφες και κυκλικές κινήσεις με το χέρι. Το μαύρισμα εξελίσσεται σταδιακά μέσα στην ημέρα και μπορείς με καθημερινές εφαρμογές να πετύχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα.

240-ml.jpg
SEPHORA.GR

St.Tropez Self Tan Classic Bronzing Mousse

Χαρίζει άμεση λάμψη στην επιδερμίδα και προσφέρει μια χρυσαφένια πινελιά από την πρώτη εφαρμογή, καλύπτοντας τις ατέλειες της επιδερμίδας. Το μαύρισμα εξελίσσεται σταδιακά με τις επόμενες εφαρμογές για ένα απόλυτα φυσικό χρυσαφένιο αποτέλεσμα. Χάρη στο νέο σύμπλεγμα Hydraglow προσφέρει ενυδάτωση μακράς διάρκειας και απαλότητα, ενώ η φρέσκια και ντελικάτη μυρωδιά δημιουργεί αίσθηση ευεξίας. Η St.Tropez συστήνει μία εφαρμογή για 3 συνεχόμενες ημέρες για βέλτιστο αποτέλεσμα. Έπειτα, μπορείς να εφαρμόζεις το προϊόν πιο αραιά.   
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
200-ml1.jpg
SEPHORA.GR

Bali Body Gradual Tan

Δεν αφήνει σημάδια και εφαρμόζεται πανεύκολα, χαρίζοντάς ενυδάτωση και ένα φυσικό μαύρισμα- χάρη στην καινοτόμο σύνθεση διπλής δράσης- χωρίς ατέλειες. Δεν έχει έντονη μυρωδιά και είναι εμπλουτισμένη με θρεπτικά έλαια για λεία, ενυδατωμένη και μαυρισμένη επιδερμίδα με κάθε εφαρμογή. Η επιδερμίδα θα θυμίζει καλοκαίρι όλο τον χρόνο.
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
12143474-1944675098813207.jpg
LOOKFANTASTIC.GR

Tan-Luxe The Gradual Illuminating Tanning Lotion

Στην ουσία πρόκειται για μία ελαφριά ενυδατική κρέμα που χάρη στην υβριδική φόρμουλα ελαίου/ λοσιόν, μια καινοτομία στην τεχνολογία μαυρίσματος, επιτρέπει στο προϊόν να λιώσει πάνω στο δέρμα και να απορροφηθεί πανεύκολα. Σε μόλις μία ώρα το μαύρισμα θα αρχίσει να αναπτύσσεται, δημιουργώντας ένα λαμπερό sun-kissed αποτέλεσμα. Έχει ένα ελαφρύ floral άρωμα και την απλώνεις όπως την αγαπημένη ενυδατική σου.
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
Omorovicza Glam Glow
CULTBEAUTY.CO.UK

Omorovicza Glam Glow

Εμπλουτισμένη με σπόρους βερίκοκου, έλαιο jojoba και μεταλλικά ιχνοστοιχεία που περιέχονται στο ιαματικό νερό που αποτελεί τη βάση της φιλοσοφίας του brand, θρέφει εξαιρετικά την επιδερμίδα, προσδίδοντάς της μία χρυσή λάμψη υγείας. Είναι πολύ εύκολη στην εφαρμογή και δεν διαθέτει χρώμα.
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ