ΝΥΧΙΑ

Χριστουγεννιάτικο Μανικιούρ: 8 σχέδια για κάθε γούστο και περίσταση

Theo Wargo/Getty Images

Μετράμε αντίστροφα πλέον για τα Χριστούγεννα και οι μέρες σε προδιαθέτουν όσο να ‘ναι, να πειραματιστείς με κάτι πιο λαμπερό και γιορτινό στο look σου. Οι αφορμές θα δοθούν -όλο και κάπου θα έχεις να πας, ακόμη και μέχρι το σαλόνι του σπιτιού σου, το έχουμε ζήσει κι αυτό- και εσύ το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να επιλέξεις ό,τι σε ευχαριστεί και σου φτιάχνει τη διάθεση τόσο στο outfit όσο και στο μακιγιάζ αλλά και το χριστουγεννιάτικο μανικιούρ σου.

 

Κι όσο κι αν σου ακούγεται λεπτομέρεια, ένα μανικιούρ είναι αυτό που μπορεί να αναδείξει τέλεια το γιορτινό look σου, αλλά και να φτιάξει τη διάθεσή σου. Αν λοιπόν, έχεις αφήσει το ραντεβού σου για αυτή ή την επόμενη εβδομάδα και δεν έχεις αποφασίσει ακόμη το σχέδιο που θα κάνεις, τότε εμείς, είμαστε εδώ για να σου δώσουμε τις λύσεις- ιδέες που θα σε κάνουν να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα στο χριστουγεννιάτικο μανικιούρ σου.

Σκρολάραμε στο Instagram και συγκεντρώσαμε λοιπόν, σχέδια σε κόκκινες, χρυσές, glitter, μεταλλικές αποχρώσεις που άλλωστε «κυριαρχούν» δικαιωματικά αυτή την εποχή και στα παρουσιάζουμε ευθύς προκειμένου να πάρεις το απαραίτητο #nailinspo. Stay tuned γιατί μέχρι την Πρωτοχρονιά θα ακολουθήσουν πολλές ακόμη ιδέες!

8 ιδέες για το χριστουγεννιάτικο μανικιούρ σου

Full στο κόκκινο

Χριστουγεννιάτικο μανικιούρ: Glitter season ON

Χριστουγεννιάτικο μανικιούρ: Metallics

Xmas Deco