ΝΥΧΙΑ

#ManiMonday: 5 μανικιούρ για να μπεις στο κλίμα των Χριστουγέννων

Instagram/heluviee/

Είναι Δευτέρα. Θα ήταν ακόμη μία βαρετή μέρα, αν δεν ήταν η πρώτη Δευτέρα του πιο γιορτινού μήνα του χρόνου, του Δεκεμβρίου. Από σήμερα λοιπόν, αποφασίσαμε, εδώ, στη beauty στήλη του LadyLike, να μπούμε σε #festivemood και να ξεκινήσουμε τους «στολισμούς». Μετά το χριστουγεννιάτικο δέντρο, σειρά έχει το μανικιούρ.

 

Είτε έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και κάνεις μόνη σου τα νύχια σου, είτε πάλι έχεις ήδη προγραμματίσει γι αυτή ή τις επόμενες εβδομάδες το ραντεβού για το μανικιούρ σου ένα είναι σίγουρο. Εμείς είμαστε εδώ για να σου δώσουμε το #nailinspo που χρειάζεσαι.

Οι glitter, μεταλλικές αλλά και οι κλασικές κόκκινες αποχρώσεις πρωταγωνιστούν, ενώ από τη λίστα δε γίνεται να λείπει το festive nail art, που σίγουρα μπορεί να κάνει τη διαφορά σε σχέση με κάθε τι απλό.

Κι αυτή τη φορά στραφήκαμε στο Instagram, σε αγαπημένους insta-nail λογαριασμούς και φυσικά βρήκαμε μερικά υπέροχα σχέδια που αξίζει να τσεκάρεις σε πρώτη- τουλάχιστον- φάση. Να είσαι σίγουρη βέβαια, πως δεν θα σε αφήσουμε έτσι και θα ακολουθήσει άφθονο xmas nail inspo, το επόμενο διάστημα. Μείνε συντονισμένη! Φυσικά, περιμένουμε τις εντυπώσεις, αλλά και τις δικές σου ιδέες στο Instagram του LadyLike.

Ποιος μπορεί να πει όχι στο glitter τα Χριστούγεννα;

”Christmas Holly” Nail Art

Starry Nails

Red-y Christmas

Gold is our favorite neutral