ΜΑΛΛΙΑ

Χαμηλό σινιόν: 7 χτενίσματα που θα σε πείσουν να το δοκιμάσεις

hairby.brittany/ Instagram/

Υπάρχουν μερικά χτενίσματα που είναι παντός καιρού, εποχής και συνθηκών. Το χαμηλό σινιόν είναι σίγουρα ένα από αυτά.

Είτε είσαι η ίδια η νύφη, είτε καλεσμένη σε κάποιο επίσημο event, είτε απλά μένεις- και δουλεύεις- από το σπίτι (καραντίνα, αγάπη μου), το χαμηλό σινιόν σίγουρα μπορεί να κάνει τη διαφορά στο look σου.

Είναι εύκολο, σχετικά απλό (αν επιλέξεις την κλασική εκδοχή του χαμηλού σινιόν), γρήγορο να το πετύχεις στα μαλλιά σου, αλλά πάνω απ’ όλα κομψό. Μπορεί να συνδυαστεί με τη φόρμα, αλλά και το πουκάμισο- το πρωινό zoom call, αλλά και τη μετακίνηση #6. Και φυσικά, μπορεί να αντικαταστήσει επάξια την εύκολη κι αγαπημένη κοτσίδα, που ομολογουμένως δεν αποχωριζόμαστε εύκολα.

Αυτό βέβαια που το καθιστά διαχρονικό hair trend είναι οτι μπορεί να υιοθετηθεί από όλους τους τύπους μαλλιών (είτε έχεις ολόισια μακριά μαλλιά, είτε είσαι σγουρομάλλα) με την ίδια επιτυχία. Εκτός, λοιπόν, από την κλασική version του, μπορείς να δοκιμάσεις και μερικές εναλλακτικές, προσθέτοντας μερικά αξεσουάρ που είμαι σίγουρη, θα κάνουν τη διαφορά. Παρακάτω θα βρεις 7 χτενίσματα με χαμηλό σινιόν που θα σε πείσουν να το δοκιμάσεις σήμερα κιόλας.

Slicked back

Φορώντας μία στέκα

Με scrunchie

Περνώντας ανάμεσα μία κορδέλα

Συνδυασμένο με πλεξούδα

Braided Chignon

Croissant bun