BEAUTY NEWS

Βρήκαμε τον απόλυτο προορισμό για φρύδια και βλεφαρίδες στο κέντρο της Αθήνας

Πριν λίγο καιρό η Κατερίνα Θεοφιλοπούλου μάς μύησε στα μυστικά του μόνιμου μακιγιάζ. Αυτή τη φορά, το ραντεβού μας δόθηκε στο Τweezers, τον απόλυτο προορισμό για φρύδια και βλεφαρίδες στο κέντρο της Αθήνας, προκειμένου να δοκιμάσουμε- και φυσικά, να μοιραστούμε- δύο ξεχωριστές εμπειρίες περιποίησης.

 

Έχοντας εικοσαετή εμπειρία και εξειδίκευση στο αισθητικό μόνιμο μακιγιάζ και με θέληση να εξελίσσεται και να εξερευνά ό,τι καινούργιο εμφανίζεται στο αντικείμενό της, η Κατερίνα Θεοφιλοπούλου δημιούργησε ένα μοναδικό brow bar που προσφέρει εξειδικευμένες, custom-made υπηρεσίες, που διαμορφώνουν και αναδεικνύουν το βλέμμα μας με απόλυτα φυσικό τρόπο. Άλλωστε, τα φρύδια είναι το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό του προσώπου μας, που αλλάζει εντυπωσιακά την όψη του- το λένε και οι έρευνες.

«Είναι ένας girly χώρος που τον φτιάξαμε με πολύ κέφι στο κέντρο της Αθήνας για την εξιδεικευμένη περιποίηση φρυδιών και βλεφαρίδων αλλά και για την αποτρίχωση του προσώπου, με μεμονωμένες και συνδυαστικές υπηρεσίες. Οι γυναίκες έχουν αρχίσει να καταλαβαίνουν πόσο σημαντικά είναι για την όψη του προσώπου το σχήμα του φρυδιού και οι περιποιημένες βλεφαρίδες. Γι’ αυτό, το Tweezers έγινε σύντομα talk of the down.

Παρόλο που οι υπηρεσίες του Τweezers είναι πιο απλές σε σύγκριση με το μόνιμο μακιγιάζ, έχουν κι αυτές έναν υψηλό βαθμό δυσκολίας και ακρίβειας στην εφαρμογή. Πέρα από το να φτιάξω έναν ευχάριστο χώρο όπου θα τηρούνται αυστηρά όλες οι συνθήκες υγιεινής, με ενδιέφερε να βρω άρτια εκπαιδευμένες αισθητικούς. Έφτιαξα, λοιπόν, μια έμπειρη ομάδα που αναλαμβάνει να ανανεώσει την όψη του προσώπου…» μάς είχε πει η ίδια πριν λίγο καιρό και το μόνο που έμενε πλέον ήταν να επισκεφθούμε το Tweezers για να διαπιστώσουμε ιδίοις όμμασι όλα τα παραπάνω.

Εκτός από τη super βολική και πρακτική τοποθεσία του στην καρδιά της πόλης (θα το βρεις Βουλής 16, το συνδυάζεις άνετα με τις δουλειές στο κέντρο)- η διακόσμηση ήταν το πρώτο πράγμα που με εντυπωσίασε όταν επισκέφθηκα το Tweezers.

Μίνιμαλ, με fun και πολύ ιδιαίτερες χρωματικές λεπτομέρειες, ο χώρος φέρνει την υπογραφή του εξίσου αγαπημένου Studiomateriality, αποπνέοντας μία χαλαρή ατμόσφαιρα που δεν γίνεται να μην σου φτιάξει τη διάθεση και να σε χαλαρώσει. Μία όαση ομορφιάς μέσα στο πολύβουο κέντρο.

Αμέσως μετά κι αφού έκατσα αναπαυτικά στην πολυθρόνα μου, ανέλαβε δράση η ομάδα του Tweezers. Πρόθυμοι και ευγενικοί να ακούσουν όλα τα «θέλω» αλλά και να «διαβάσουν» τις ανάγκες με βάση τη δομή του προσώπου και το σχήμα των ματιών, οι experts μοιράστηκαν πολύτιμα beauty tips, προτείνοντας παράλληλα, τις πιο σύγχρονες τεχνικές στα φρύδια και τις βλεφαρίδες.

Ο κατάλογος των υπηρεσιών για τα φρύδια καλύπτει κάθε ανάγκη, περιλαμβάνοντας shaping, styling, lamination, θεραπεία, βαφή και henna, ενώ, αντίστοιχα, πολλές είναι και οι υπηρεσίες που αφορούν τις βλεφαρίδες (lash list, lash tint, extensions και συντήρηση των βλεφαρίδων). Παράλληλα, μπορεί κανείς να φροντίσει για την αποτρίχωση συγκεκριμένων περιοχών ή ολόκληρου του προσώπου με τη μέθοδο που είναι η καταλληλότερη για τις ανάγκες σου (κερί, κλωστή ή τσιμπιδάκι).

Σε κάθε περίπτωση, το αποτέλεσμα που προκύπτει είναι όσο το δυνατόν πιο φυσικό, σεβόμενο τα χαρακτηριστικά του προσώπου, γεγονός που διαπίστωσα και η ίδια δοκιμάζοντας ένα full brow shaping (σχηματισμό και καθαρισμό φρυδιών) αλλά και lash lift. Shape your gaze!

Τι δοκίμασα στο Tweezers:

Στα φρύδια: Full Brow Shaping

Το ραντεβού για τα φρύδια ξεκίνησε αρχικά με συζήτηση. Αυτό που ήθελα, ήταν να αναδειχτεί εκ νέου το σχήμα τους, διατηρώντας το φυσικό πάχος τους. Αδιαπραγμάτευτο για εμένα το φυσικό αποτέλεσμα. Η brow expert σχεδίασε την περιοχή με βάση τα χαρακτηριστικά του προσώπου και των φυσικών φρυδιών μου και επέλεξε την καταλληλότερη τεχνική για να τα διαμορφώσει. Γενικότερα, μπορεί κανείς να επιλέξει ανάμεσα στο τσιμπιδάκι, την κλωστή και την αποτρίχωση.

Μετά από μισή ώρα, τα φρύδια μου ήταν καλοσχηματισμένα και γεμάτα, ενώ, όπως μού τόνισε η expert, η διάρκεια του αποτελέσματος εξαρτάται από το πόσο γρήγορα αναπτύσσονται οι φυσικές τρίχες. Συνίσταται η επανάληψη περίπου σε 20-25 ημέρες.

Να πω σ΄ αυτό το σημείο, πως σε κάθε υπηρεσία χρησιμοποιούνται εξειδικευμένα και αυστηρά επιλεγμένα προϊόντα και υλικά με υψηλές προδιαγραφές ποιότητας και ασφάλειας για το styling, τη βαφή, αλλά και την ενδυνάμωση και θρέψη της τρίχας.

Στις βλεφαρίδες: Lash Lift και Lash Tint

Αμέσως μετά, σειρά είχαν οι βλεφαρίδες. Ξεκινήσαμε με το lash lift, μία θεραπεία που ανασηκώνει και θρέφει (με κερατίνη) τις φυσικές βλεφαρίδες, δημιουργώντας το αποτέλεσμα της μάσκαρα και συνεχίσαμε με το lash tint, που τις χρωματίζει. Μ’ αυτόν τον τρόπο, οι βλεφαρίδες γίνονται πιο μακριές και μεγάλες. Ιδανική θεραπεία για κάποιον που θέλει να τονίσει τα μάτια του με φυσικό τρόπο, χωρίς τη χρήση μάσκαρα, όπως εγώ. Όσο πιο έντονες είναι οι βλεφαρίδες, τόσο πιο «έντονο» δείχνει το εφέ του lash lift.

Όπως μού είπε η Κατερίνα, το αποτέλεσμα διαρκεί για περίπου 4-6 εβδομάδες (η διαδικασία διαρκεί περίπου στα 45 λεπτά), αυτό βέβαια εξαρτάται και από τη δομή της τρίχας, ενώ, μετά τη θεραπεία, καλό είναι να αποφύγει κανείς την επαφή με το νερό, το τρίψιμο και το μακιγιάζ στην περιοχή για 24 ώρες.

Όσο για το τελικό αποτέλεσμα, το βλέμμα μου έδειχνε ακόμη πιο φωτεινό και ξεκούραστο σε συνδυασμό με τα πιο καλοσχηματισμένα πλέον φρύδια μου- επιβεβαιώνοντας πως η περιποίηση των φρυδιών πρωτίστως και των βλεφαρίδων έπειτα, μπορούν να κάνουν τη διαφορά στην όψη του προσώπου μας. Τι λες, πάμε Tweezers;

Extra Tip: Μη διστάσεις να δοκιμάσεις το lash lift και lash tint πριν τις καλοκαιρινές διακοπές σου, αν θέλεις να αποφύγεις το καθημερινό μακιγιάζ ματιών με τη μάσκαρα και φυσικά, να συμβουλευτείς τους experts για κάθε σου απορία.

Tweezers Athens
Βουλής 16, Αθήνα
+30 210 324 7333
[email protected]