ΝΥΧΙΑ

Βρήκαμε το πιο ιδιαίτερο γαλλικό μανικιούρ (και πώς θα το πετύχεις)

Imaxtree Imaxtree

Ο Ιούλιος είναι ο μήνας που σχεδιάζουμε τις διακοπές μας -λαμβάνοντας πάντα τα απαραίτητα μέτρα- ο μήνας που κλείνουμε υποχρεώσεις αλλά και τα απαραίτητα ραντεβού μας για τα μαλλιά και τα νύχια μας.

Παρ’ όλα αυτά, υπάρχουν πολλές πιθανότητες, όσο περνούν οι μέρες και το καθυστερείς να μην βρεις ή τουλάχιστον να αργεί το διαθέσιμο ραντεβού για τα νύχια σου. Προφανώς και δεν θα σε αφήσουμε έτσι, προφανώς και είμαστε εδώ για να σου δώσουμε το απαραίτητο #nailinspo.

Εκτός από τα 10 super καλοκαιρινά μανικιούρ που σου δείξαμε πρόσφατα αλλά και την τάση των Half-Dips Nails aka το trend που είδαμε τελευταία στο Instagram και στο οποίο ξεκινάς να βάφεις τα νύχια σου κανονικά, εφαρμόζοντας στην αρχή μία γαλακτερή ή διάφανη βάση και στη συνέχεια, αντί να απλώσεις το βερνίκι από την κορυφή των νυχιών, το απλώνεις από το μέσο περίπου του μήκους τους, αυτή τη φορά βρήκαμε ένα τέλειο σχέδιο για τα νύχια σου που μπορείς να το πετύχεις μόνη σου. Αν δηλώνεις, δε, fan του γαλλικού μανικιούρ, τότε αυτό το σχέδιο θα γίνει το αγαπημένο σου.

Στην ουσία, αντί για το κλασικό γαλλικό με το λευκό tip, σε αυτό το μανικιούρ χρησιμοποιείς όχι μία αλλά δύο διαφορετικές αποχρώσεις που τις απλώνεις στις άκρες των νυχιών σου, πετυχαίνοντας ένα two-toned french mani. Σταματάω την εισαγωγή σου δείχνω το σχέδιο και συνεχίζω παρακάτω.

Το σχέδιο

Αυτό που πρέπει να κάνεις αρχικά είναι να επιλέξεις το χρωματικό combo aka τις δύο διαφορετικές αποχρώσεις που θέλεις να έχεις στα νύχια σου. Για παράδειγμα, μπορείς να κάνεις ένα τέλειο combo με παστελ αποχρώσεις όπως ροζ και γαλάζιο ή ακόμη και με πιο έντονες, όπως neon. Στη συνέχεια, με ένα λεπτό πινελάκι άπλωσε τα δύο χρώματα ακολουθώντας τα βήματα που θα δεις στο παρακάτω βίντεο:

Πώς θα το πετύχεις το συγκεκριμένο μανικιούρ:

Last tip: Στο τέλος, μην ξεχάσεις να περάσεις το top coat που θα χαρίσει ακόμη μεγαλύτερη διάρκεια στο μανικιούρ σου.