ΝΥΧΙΑ

10 super καλοκαιρινά μανικιούρ για τον Ιούλιο

Shutterstock

Αφήνω στην άκρη το #πότε_φτάσαμε_στον_Ιούλιο_ρε_παιδιά) και εύχομαι ταπεινά σε όλους μας καλό μήνα. Ο Ιούλιος είναι ο μήνας των διακοπών (που τις σχεδιάζουμε- αν δεν φύγουμε- τουλάχιστον), ο μήνας που δεν μπορούμε να συγκεντρωθούμε με τίποτα στο γραφείο, παρόλο που η δουλειά συνεχίζει να είναι άπειρη, αλλά έχουμε super διάθεση.

Και μέσα σε όλα αυτά που φτιάχνουν τη διάθεσή μας- τουλάχιστον εμάς, των κοριτσιών του Ladylike- είναι το μανικιούρ μας. Στο έχω ξαναπεί, θέλουμε και μας αρέσει δηλαδή, τα νύχια μας να είναι πάντα περιποιημένα και να έχουμε ένα όμορφο μανικιούρ. Κάποιες τα καταφέρνουμε και μόνες μας από το σπίτι (βλέπε Κέλλυ), κάποιες άλλες εμπιστευόμαστε -για το καλό των νυχιών μας- μόνο τους nail experts (βλέπε Δέσποινα). Το αποτέλεσμα σε κάθε περίπτωση θέλουμε να μας αντιπροσωπεύει.

Μας αρέσει η μονοχρωμία αλλά, αρκετές φορές δεν μπορούμε να αντισταθούμε σε ένα εντυπωσιακό nail art που θα δώσει σίγουρα extra bonus σε ολόκληρο το look μας. Γιατί, όπως σου έχω ξαναπεί, πώς θα μείνεις πιστή στη μονοχρωμία με τόσα σχέδια εκεί έξω (όπου εκεί έξω βλέπε Instagram).  Κάπως έτσι, αποφασίσαμε να καλωσορίσουμε τον Ιούλιο όχι με ένα αλλά με δέκα διαφορετικές ιδέες για το καλοκαιρινό μανικιούρ σου. Για να γλιτώσεις χρόνο από το να ψάχνεις με τις ώρες, να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα, να κάνεις τη διαφορά. Ε, τι λες; Το μόνο που σου μένει είναι να αποθηκεύσεις το σχέδιο που σου αρέσει και να κλείσεις ραντεβού ή απλά να πιάσεις τη λίμα στα χέρια σου!

Τα σχέδια που σου προτείνουμε για το καλοκαιρινό μανικιούρ σου:

Matte Nails: Αν λατρεύεις τις ματ υφές, τι θα έλεγες να δοκιμάσεις το παρακάτω μανικιούρ;

Πολύχρωμο γαλλικό μανικιούρ για εσένα που βαρέθηκες το κλασικό λευκό

Two-toned mani: Για τις πιο αναποφάσιστες

Pink Vibes γιατί τις Τετάρτες «we wear pink»

Baby blue: Από τα αγαπημένα μας καλοκαιρινά χρώματα

Half moon και γαλλικό «συνδυάζονται» σε ένα super σχέδιο και σε ένα super χρώμα

So in love with mint nails

Dotty Mani: Αν θέλεις κάτι διακριτικό στα νύχια σου

Nude nails για το πιο σικάτο καλοκαιρινό μανικιούρ

White mani is always in