ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Βρες ποιο προϊόν φρυδιών σου ταιριάζει, σύμφωνα με τη makeup expert της Maybelline

Imaxtree Imaxtree

Η επιλογή του κατάλληλου προϊόντος για τα φρύδια, μας έχει απασχολήσει κατά καιρούς όλες μας λίγο πολύ. Δεδομένου ότι τα φρύδια είναι η κορνίζα του προσώπου μας, ξέρεις πολύ καλά ότι  τα καλοσχηματισμένα φρύδια προσφέρουν ένταση στο βλέμμα, σε σχέση με αυτά που δεν έχουν κατάλληλο σχήμα, τα οποία κάνουν αμέσως το πρόσωπο να δείχνει πιο άδειο.

Όσο μένεις σπίτι, λοιπόν, είναι ευκαιρία να βρεις το κατάλληλο προϊόν για τον δικό σου τύπο φρυδιών, αλλά φυσικά και να πειραματιστείς με το γέμισμα των φρυδιών σου.

Αυτή τη φορά, η  Μάγδα Αναστασοπούλου, makeup expert της Maybelline, μας βοηθά να βρούμε το κατάλληλο προϊόν για τα φρύδια μας, μέσα από την τεράστια γκάμα προϊόντων για την περιποίηση των φρυδιών, της Maybelline New York, έτσι ώστε να επιλέξεις αυτό που ανταποκρίνεται καλύτερα στις δικές σου ανάγκες και απαιτήσεις. Παρακάτω, μπορείς να βρεις 4 από τα πιο γνωστά και αγαπημένα προϊόντα της Maybelline για τα φρύδια, μεταξύ των οποίων μπορείς να επιλέξεις:

Μολύβι με βουρτσάκι

Το Brow Ultra Slim της Maybelline New York αποτελεί ένα από τα πιο γνωστά προϊόντα για τα φρύδια. Πρόκειται για ένα εξαιρετικά εύχρηστο προϊόν το οποίο έχει στο ένα του μέρος μηχανική μύτη και στο άλλο ένα ειδικό χτενάκι, σχεδιασμένο να σε διευκολύνει να χτενίσεις ομοιόμορφα τα φρύδια σου. Το συγκεκριμένο μολύβι, βοηθάει πάρα πολύ κατά κύριο λόγο εσένα που έχεις λεπτό φρύδι, έτσι ώστε να μπορέσεις να το γεμίσεις ομοιόμορφα αλλά και να παχύνεις τη γραμμή, χωρίς να ξεφύγεις από τα όρια.

Μολύβι με σκιά

Το Brow Satin της Maybelline New York είναι ένα μηχανικό μολύβι με σκιά στο πίσω μέρος του. Το συγκεκριμένο προϊόν έχει σχεδιαστεί ειδικά για εσένα που δεν μπορείς να καταλάβεις πόσο πρέπει να γεμίσεις τα φρύδια σου και φοβάσαι ότι ίσως το παρακάνεις, ειδικά στο μπροστινό παχύ μέρος του φρυδιού. Η σκιά στη μια άκρη του συγκεκριμένου προϊόντος θα σε βοηθήσει να γεμίσεις πανεύκολα τα κενά χωρίς το αποτέλεσμα να βγει καθόλου έντονο.

Πομάδα

Το συγκεκριμένο προϊόν από τη Maybelline New York (Tattoo Brow Pomade Pot) έρχεται σε μορφή πομάδας και εφαρμόζεται πολύ εύκολα με το πινελάκι που θα βρεις στο εσωτερικό της συσκευασίας. Αυτό το προϊόν είναι κατάλληλο για εσένα που έχεις λιπαρή επιδερμίδα, καθώς είναι εξαιρετικά σταθερό και μένει στη θέση του καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Αδιάβροχο gel

Το Tattoo Brow Waterproof Gel αποτελεί αγαπημένο προϊόν καθώς λειτουργεί όντως σαν πραγματικό τατουάζ για τα φρύδια σου. Χρησιμοποίησέ το με το πινελάκι της συσκευασίας, γέμισε προσεκτικά τα φρύδια σου με απαλές κινήσεις, περίμενε 2-3 λεπτά έτσι ώστε να απορροφηθεί και να στεγνώσει το προϊόν και είσαι έτοιμη. Είναι ιδανικό για εσένα που θέλεις αναλλοίωτο και αδιάβροχο αποτέλεσμα από το πρωί μέχρι το βράδυ.