ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Fox-Eye Makeup Trend: Θα το δοκίμαζες αντί για το κλασικό cat eye look;

Imaxtree Imaxtree

Ναι, μπορεί ακόμη να #μένουμεσπίτι, αλλά αυτό δε σημαίνει πως εκεί έξω – ειδικά στον κόσμο των social media (βλέπε κυρίως Instagram και TikTok)- δεν εμφανίζονται καθημερινά νέα beauty trends, με δεκάδες κορίτσια να τα υιοθετούν.

 

 

Κι αν το eyeliner είναι μέσα στα must have του καθημερινού νεσεσέρ σου, πράγμα που σημαίνει πως έχει τελειοποιήσει την τέχνη του cat eye look στα μάτια σου, τι θα έλεγες να κάνεις ένα μικρό update, δοκιμάζοντας το fox- eye trend στο μακιγιάζ σου;

Στην πραγματικότητα πρόκειται για ένα διαφορετικό τρόπο να βάζεις eyeliner στα μάτια σου, προκειμένου να κάνεις το βλέμμα σου πιο γατίσιο και εντυπωσιακό.

Η μεγαλύτερη διαφορά στη δημιουργία του fox eye σε σχέση με το winged eyeliner ή το κλασικό cat eye look είναι το σημείο που αρχίζει η γραμμή της εξωτερικής γωνίας, το οποίο είναι πιο κάτω/ πιο χαμηλά σε σχέση με την κλασική γραμμή. Plus: Για ακόμη πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα, το eyeliner μπορεί να φορεθεί μέχρι την εσωτερική γωνία των ματιών, δημιουργώντας και εκεί μια μικρή γωνία.

Μία από τις πρώτες που δοκίμασαν το νέο trend, η celebrity makeup artist Erin Parsons, (aka η makeup artist των αδερφών Hadid) η οποία μάλιστα, μοιράστηκε όλα τα μυστικά της σε ένα IGTV βίντεο, μυώντας μας στο trend.

Το fox eye trend της Erin Parsons

Κι ενώ, η makeup artist δοκίμασε ένα πιο εκκεντρικό αποτέλεσμα, εσύ, ανάλογα με το πόσο λεπτή ή παχιά σχεδιάζεις τη γραμμή στα μάτια σου, μπορείς να πετύχεις ένα διαφορετικό αποτέλεσμα.

Τι λες; Πώς σου φαίνεται το fox eye makeup trend; Θα το δοκίμαζες;