ΝΥΧΙΑ

Skinny French: Ξέχνα το κλασικό γαλλικό, αυτή είναι η πιο hot τάση στο μανικιούρ

raelondonnails/ Instagram/

Οι εισαγωγές είναι περιττές όταν αναφερόμαστε στο γαλλικό μανικιούρ. Είναι iconic, safe- δεν θα βγει ποτέ από τα all time classic nail trends- και είτε το αγαπάς είτε το μισείς (τουλάχιστον την κλασική version του).

 

 

Κι όταν κάτι είναι all time classic, δεν εξαφανίζεται ποτέ, απλά εκτός από την κλασική version του- στη συγκεκριμένη περίπτωση τη λευκή γραμμή στο κάτω μέρος των νυχιών στο γαλλικό μανικιούρ- θα το δεις να εμφανίζεται κάπως «παραλλαγμένο». Με διαφορετικές εκδοχές δηλαδή, που προκύπτουν από τη φαντασία των nail artists (και όχι μόνο) σε όλο τον κόσμο. Ε, και κάπου εδώ τα social media- ok το Instagram- βοηθάει στη διάδοσή τους σε όλο τον κόσμο.

Τι κι αν δεν μπορούμε να κλείσουμε ακόμη το ραντεβού μας να κάνουμε τα νύχια μας, τι κι αν το ημιμόνιμο μανικιούρ έχει κατέβει μέχρι τη μέση και παλεύουμε με τα αλουμινόχαρτα, εμείς δεν θα σταματήσουμε σε καμία περίπτωση να ψάχνουμε, να αποθηκεύουμε, να χαζεύουμε με τις ώρες  μανικιούρ στους αγαπημένους μας Insta-Nails λογαριασμούς. Κάπως έτσι, βρήκαμε την τάση του «Skinny French Manicure» aka του πιο σικάτου γαλλικού μανικιούρ που έχουμε δει τελευταία στο Instagram.

Στην ουσία πρόκειται για τη πιο «λεπτή εκδοχή» του γαλλικού μανικιούρ, μιας και η γραμμή του tip είναι αρκετά λεπτή. Χωρίς να χρειάζεται να περιοριστείς στην κλασική λευκή απόχρωση, φυσικά, μπορείς να δοκιμάσεις μεταλλικές, σκούρες, φωτεινές, αλλά και δύο αποχρώσεις μαζί. Τι λες;

Παρακάτω συγκεντρώσαμε μερικά skinny french μανικιούρ που μας έκλεψαν την καρδιά και θέλουμε να υιοθετήσουμε!

Pink French Tips

Silver Tips

Double Skinny French

Deep Blue

Oat Milk French

Dark french tip