ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Tropical blush: Θα δοκίμαζες 4 διαφορετικές αποχρώσεις ρουζ ταυτόχρονα; Το αποτέλεσμα θα σε πείσει

Launchmetrics Spotlight

Μπορεί πρόσφατα να μιλούσαμε για το sunset blush– την τάση που εμπνέεται από το εφέ και τα χρώματα του καλοκαιρινού ηλιοβασιλέματος στο πρόσωπό μας και πιο συγκεκριμένα στα μάγουλα και τα ζυγωματικά μας- όμως, κάθε μέρα είναι μία νέα μέρα ειδικά όταν μιλάμε για το TikTok και το Instagram. Είσαι έτοιμη να δοκιμάσεις το tropical smoothie blush και για να γίνω πιο σαφής, να κάνεις το μακιγιάζ σου με 4 διαφορετικές αποχρώσεις ρουζ;

Κι ενώ στο sunset blush, ρουζ και highlighter κάνουν το τέλειο match, για να δοκιμάσεις το tropical smoothie blush στο μακιγιάζ σου, αρκεί να έχεις στα χέρια σου 4 διαφορετικές αποχρώσεις ρουζ. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι τα ρουζ που θα επιλέξεις να έχουν υγρή ή πιο κρεμώδη υφή, προκειμένου να πετύχεις το συγκεκριμένο εφέ στο πρόσωπό σου.

Πώς θα πετύχεις το tropical smoothie blush στο μακιγιάζ σου:

Αυτό που πρέπει να κάνεις σε περίπτωση που θέλεις να πειραματιστείς με την τάση είναι εφαρμόσεις μία μικρή ποσότητα από το κάθε ρουζ ξεχωριστά στα ζυγωματικά και τα μάγουλά σου κάνοντας μικρά dots και στη συνέχεια, να κάνεις καλό blending με το πινέλο δουλεύοντάς το με ταμποναριστές κινήσεις.

Σκοπός άλλωστε, είναι να δημιουργήσεις ένα ντεγκραντέ, ombre αποτέλεσμα που θα συνδυάζει πολλές άκρως καλοκαιρινές αποχρώσεις στο πρόσωπό σου: Απαλό και πιο έντονο ροζ, πορτοκαλί και πιο berry. Εκεί βρίσκεται και το νόημα του tropical smoothie blush. Στα πολλά καλοκαιρινά χρώματα που συνειρμικά παραπέμπουν σε καλοκαιρινούς, πιο τροπικούς προορισμούς.

Κι αν το να δοκιμάσεις 4 διαφορετικές αποχρώσεις ρουζ στο μακιγιάζ σου, σου φαίνεται αν όχι περίεργο, κάπως extreme…το αποτέλεσμα ίσως σε πείσει. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πατήσεις play στο παρακάτω video και να δεις όλα τα steps στην πράξη.