ΜΑΛΛΙΑ

Το χαμηλό ponytail της Margot Robbie στα Oscars και ακόμη 5 που αξίζει να δοκιμάσεις αυτές τις μέρες

ⓒ 2021/Chris Pizzello, Pool/Associated Press

Τα Oscars 2021 πραγματοποιήθηκαν πριν λίγες μέρες κι αν ένα χτένισμα έκλεψε την καρδιά μας, εκτός από το κοντό καρέ με ακανόνιστες micro- bangs της Halle Berry (που θύμιζε ομολογουμένως εφιάλτη στο κομμωτήριο), ήταν το χαμηλό ponytail της Margot Robbie.

Η ηθοποιός που αποφάσισε να κάνει το ντεμπούτο της στο κόκκινο χαλί με νέο χρώμα- ελαφρώς πιο σκούρο από το ξανθό που είχε- και κούρεμα στα μαλλιά της (έκοψε μπροστινές αφέλειες και φράντζα), αντί να πιάσει τα μαλλιά της σε ένα σινιόν ή να κάνει Hollywood waves, δοκίμασε κάτι διαφορετικό.

Με τη βοήθεια του hair team της, έπιασε όλα τα μαλλιά της πίσω, σε ένα πολύ χαλαρό, χαμηλό ponytail, αφού όμως πρώτα είχε δημιουργήσει ένα ελαφρύ wavy εφέ με αρκετή υφή και όγκο στο πίσω μέρος. Μάλιστα, το συνολικό αποτέλεσμα έδειχνε ακόμη πιο εντυπωσιακό μιας και άφησε τις αφέλειες και τη φράντζα να πλαισιώνουν όμορφα το πρόσωπό της, στο μπροστινό μέρος. Take a look!

Με αφορμή λοιπόν, το χαμηλό ponytail της Margot Robbie και την αγάπη μας προς κάθε είδους κοτσίδα- υπάρχει πιο βολικό, εύκολο και πρακτικό χτένισμα από το να πιάσεις όλα τα μαλλιά σου σε ένα χαμηλό ponytail; Ήρεμα ρωτάω-  αλλά και επειδή Πάσχα είναι, αποφάσισα να ψάξω (και να σου δείξω) άλλους 5 τρόπους να κάνεις ένα διαφορετικό low ponytail.

Και δεν είναι μόνο πως μπορείς να το υιοθετήσεις ανεξάρτητα από τον τύπο ή το μάκρος των μαλλιών σου αλλά και τοπ γεγονός πως μπορεί να σε βγάλει ασπροπρόσωπη από το πρωί έως το βράδυ, σε κάθε περίσταση .Γίνεται πανεύκολα- και η λογική πάντα είναι να πιάσεις τα μαλλιά σου χαμηλά, στο ύψος του αυχένα. Φυσικά, δεν υπάρχει μόνο ένας τρόπος να τα καταφέρεις…

5 χαμηλά ponytails που αξίζει να δοκιμάσεις αυτές τις μέρες

Πιάνοντας μία χαλαρή πλεξούδα στο μπροστινό μέρος, στο πλάι

Αντί για το κλασικό λαστιχάκι, στερέωσε με ένα μικρό μαντήλι

Δοκίμασε να πιάσεις τα μαλλιά σου σε μία ανάποδη γαλλική που θα καταλήγει σε χαμηλό ponytail

Δώσε περισσότερο όγκο και δοκίμασε το wavy εφέ

Αν θέλεις ένα πολύ χαλαρό πιάσιμο με chic αέρα