ΜΑΛΛΙΑ

Bubble Ponytail: Δες πώς θα το πετύχεις σε λίγα βήματα

Imaxtree

Μπορεί η μάσκα να μας περιορίζει σε ό,τι έχει να κάνει με το μακιγιάζ μας, όμως, η νέα, αυτή συνθήκη μας έκανε να στραφούμε περισσότερο στο skincare, στην περιποίηση της επιδερμίδας μας δηλαδή, αλλά και σε πράγματα που μπορούμε να κάνουμε μόνες μας στο σπίτι: από το μανικιούρ μας μέχρι και ένα διαφορετικό χτένισμα από τα συνηθισμένα.

Όχι, σε καμία περίπτωση δεν υποτιμήσαμε τη γνώμη ή τα έμπειρα χέρια των ειδικών κάθε είδους. Απλά, με τα κομμωτήρια, κέντρα αισθητικής, nail salons κλειστά, «επενδύσαμε» περισσότερο χρόνο στον εαυτό μας, αναπτύσσοντας μερικές δεξιότητες που ενδεχομένως ούτε εμείς οι ίδιες δεν πιστεύαμε πως είχαμε. Αφιερώσαμε χρόνο στο να ψάξουμε, να μάθουμε, να ακούσουμε, να πάρουμε ιδέες για κάθε beauty ζήτημα που μας απασχολούσε και σίγουρα, το να κάνουμε μόνες μας κάποιο χτένισμα, ήταν μέσα σε όλα αυτά που οι περισσότερες αναζητήσαμε κάποια στιγμή εν μέσω κάποιου Lockdown.

Τα ponytails είναι σίγουρα ένα από τα αγαπημένα μας χτενίσματα. Είναι πολύ εύκολα να τα κάνεις μόνη σου μέσα σε 3′ και πολλές φορές δεν χρειάζεσαι καν καθρέφτη. Plus: Ταιριάζουν σε όλα τα μήκη μαλλιών- εκτός από τα πολύ κοντά μαλλιά- και με όλα τα outfits (από πιτζάμα έως βραδινό φόρεμα), αρκεί να επιλέξεις αυτό που σου αρέσει περισσότερο.

Video: Bubble Ponytail

Μία από τις πιο αγαπημένες μας version κάθε φορά φορά που θέλουμε να ξεφύγουμε από την κλασική κοτσίδα, είναι σίγουρα το bubble ponytail. Δεν είναι καθόλου δύσκολο και βρήκαμε το παρακάτω video για να δεις τη διαδικασία και να το πετύχεις μόνη σου από το σπίτι. Τι λες; Πάτα play!

Φυσικά, σε κάθε περίπτωση, αν θέλεις ένα ακόμη πιο γρήγορο αποτέλεσμα, τότε δεν έχεις παρά να στερεώσεις κάθε bubble με ένα λαστιχάκι.