ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Το trick για να καλύψεις τέλεια τους μαύρους κύκλους με ελάχιστο concealer

Iamxtree Imaxtree

Ξεκινώ με το δεδομένο πως τη διασκέδαση πολλοί αγαπήσαμε, τους μαύρους κύκλους κανείς. Οι αντιαισθητικές σκιές κάτω από τα μάτια δεν είναι ομολογουμένως, ό,τι καλύτερο μας έχει συμβεί, ιδιαίτερα, όταν βλέπουμε το πρωί το πρόσωπό μας στον καθρέφτη.

Κάπως έτσι, ξεκινήσαμε να αγαπάμε το concealer και εκτός από το γεγονός πως το λατρεύουμε, το θεωρούμε θαυματουργό- με όλη τη σημασία της λέξης. Φωτίζει το βλέμμα, καλύπτει τους μαύρους κύκλους και γενικότερα τις όποιες ατέλειες μέσα σε λίγα λεπτά. Παρ’ όλα αυτά, δεν είναι το μοναδικό προϊόν που μπορεί να τους καμουφλάρει.

Εκτός από το concealer, ένα από τα αγαπημένα beauty tips πολλών makeup artists (και δικό μας) για να καλύψουν τους μαύρους κύκλους και να εξουδετερώσουν τις όποιες αντιαισθητικές σκιές και ατέλειες κάτω από την περιοχή των ματιών είναι το κόκκινο κραγιόν.

Πώς θα τα καταφέρεις;

Στην ουσία, αυτό που πρέπει να κάνεις είναι αφού απλώσεις το foundation στην επιδερμίδα σου, με ένα πινελάκι σκιών να εφαρμόσεις το κόκκινο κραγιόν κάτω από τα μάτια σου. Ξεκίνα, απλώνοντας μία ελαφρύτερη στρώση χρώματος στην επιδερμίδα σου και «χτίσε» σταδιακά, μέχρι να δεις να εξαφανίζονται οι μαύροι κύκλοι.

Αν έχεις ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα, δοκίμασε ένα κόκκινο κραγιόν με ροζ υποτόνους, αν έχεις σκούρα καλύτερα να χρησιμοποιήσεις ένα κόκκινο κραγιόν με ανοιχτούς πορτοκαλί- κοραλλί υποτόνους, αν τέλος, δεν έχεις ούτε πολύ ανοιχτή, ούτε πολύ σκούρα απόχρωση, δοκίμασε ένα κόκκινο με ελαφρύ μωβ υπότονο.

Αφού, τελειώσεις το κόκκινο κραγιόν, άπλωσε λίγη ποσότητα από το αγαπημένο σου concealer έως ότου καλύψεις το χρώμα. Με ένα σφουγγαράκι μακιγιάζ κάνε καλό blending μέχρι να υπάρξει μία ομοιόμορφη κάλυψη. Στο τέλος, πέρασε με το πινέλο όλο το πρόσωπό σου με μία πούδρα σετταρίσματος, που ταιριάζει στην απόχρωση της επιδερμίδας σου και θα φιξάρει το αποτέλεσμα.