ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Two-toned eyes: Θα τολμούσες αυτό το trend στο μακιγιάζ φέτος το καλοκαίρι;

Imaxtree Imaxtree

Πλέον κοιτάμε κατάματα το καλοκαίρι (σε λίγες μέρες μπαίνει ο Ιούνιος) και μεταξύ όλων των άλλων, μερικοί πειραματισμοί με το στυλ και το beuty look μας αρκούν για να μας ανανεώσουν.

Κι αν σου αρέσει να δοκιμάζεις διαφορετικές τάσεις στο makeup look σου, δεν έχεις παρά να πεις το «ναι» σε κάτι διαφορετικό στο μακιγιάζ των ματιών σου, σ’ ένα two-toned eye look.

Στην ουσία, πρόκειται γι αυτό το μακιγιάζ που θέλει να κάνεις focus στα μάτια, «φορώντας» δύο διαφορετικές αποχρώσεις στα βλέφαρά σου. Η επιλογή των αποχρώσεων δική σου, εμείς παρακάτω σου δείχνουμε πέντε διαφορετικούς τρόπους από τις περσινές πασαρέλες για το φετινό καλοκαίρι προκειμένου να πετύχεις το trend στα μάτια σου.

Αν σου αρέσουν τα έντονα χρώματα στο μακιγιάζ σου

Τα πράγματα απλά. Συνδύασε δύο από τα αγαπημένα σου χρώματα στις σκιές ματιών και φόρεσέ τα στο πάνω κινητό βλέφαρο και στην εσωτερική γωνία των ματιών σου.

[email protected]

 

[email protected]

Το είδαμε στο fashion show του οίκου: Oscar de la Renta

Αν σου αρέσουν οι pastel αποχρώσεις

Συνδύασε δύο από τις αγαπημένες σου pastel αποχρώσεις (μία ανοιχτή λιλά και μία φωτεινή πράσινη στο χρώμα της μέντας) προκειμένου να δημιουργήσεις ένα πραγματικά ονειρικό makeup look.

[email protected]

Το είδαμε στο fashion show του οίκου: Cividini

Αν πάλι προτιμάς κάτι πιο διακριτικό

Δημιούργησε ένα πιο «αιθέριο» μακιγιάζ συνδυάζοντας δύο αγαπημένες σου απαλές αποχρώσεις. Ξέφυγε από το όριο του κινητού βλεφάρου και φόρεσε τη μία σκιά έως το κόκκαλο των φρυδιών σου, ενώ την άλλη πέρασέ τη στις εξωτερικές γωνίες, δίνοντας ένα touch χρώματος.

[email protected]

Το είδαμε στο fashion show του οίκου: Jason Wu

Αν λατρεύεις τα 80s

Νοσταλγείς τα ψηλά ponytails, τα scrunchies, τα μεγάλα αξεσουάρ, τα funky χρώματα στο μακιγιάζ σου. Αυτό το look δημιουργήθηκε για εσένα. Μην διστάσεις.

[email protected]

Το είδαμε στο fashion show του οίκου: Mark Fast

Αν θέλεις να δοκιμάσεις ένα neon makeup look

Θέλεις να τολμήσεις κάτι πιο παιχνιδιάρικο στο μακιγιάζ σου. Διάλεξε δύο neon αποχρώσεις και φόρεσέ τις στα μάτια σου με ένα εξίσου ξεχωριστό τρόπο, όπως αυτός που είδαμε στο show του οίκου Chromat.

[email protected]

Το είδαμε στο fashion show του οίκου: Chromat