ΜΑΛΛΙΑ

Πώς θα κάνεις την κοτσίδα σου να δείχνει πιο πυκνή. Το κόλπο των celebrities

Jeff Kravitz/FilmMagic

Είναι το πιο βολικό, εύκολο, πρακτικό, stylish χτένισμα που μπορεί να σε βγάλει ασπροπρόσωπη ανά πάσα ώρα και στιγμή, σε κάθε περίσταση και εποχή. Από το γραφείο μέχρι και το γάμο που είσαι καλεσμένη και δεν ξέρεις τί να κάνεις με τα μαλλιά σου. Η κοτσίδα είναι από τα αγαπημένα μας χτενίσματα.

 

Έχεις ένα λαστιχάκι; Το πρώτο, βασικό item που χρειάζεσαι για να πιάσεις τα μαλλιά σου κοτσίδα. Η επόμενη σκέψη- τουλάχιστον η δική μου- πώς θα κάνω την κοτσίδα μου να δείχνει πιο πυκνή. Λίγο ο τύπος των μαλλιών που δεν βοηθά (φυσικά ίσια τα δικά μου), λίγο η τριχόπτωση που τα έχει αποδεκατίσει, αλλά και το γεγονός πως όταν πιάνω τα μαλλιά μου κοτσίδα δεν είναι πάντα φρεσκολουσμένα aka έχουν χάσει το φυσικό όγκο τους και η ανάγκη για extra volume είναι επιτακτική. Κάπου εδώ, κάνει την εμφάνισή του στο Instagram, ο Chris Appleton, ο αγαπημένος hairstylist πολλών διάσημων κυριών του Hollywood όπως της Jennifer Lopez, των Kardashians κλπ αποκαλύπτοντας το δικό του πρακτικό tip.

Στην ουσία, ο hairstylist ανέβασε ένα video στον προσωπικό του λογαριασμό, δείχνοντας step by step πώς μία γυναίκα μπορεί να κάνει την κοτσίδα της να δείχνει ακόμη πιο πυκνή. Εμείς, κρατήσαμε σημειώσεις και τις μοιραζόμαστε μαζί σου!

Το κόλπο για να δείχνει πιο «γεμάτη» η κοτσίδα σου

Το μόνο που χρειάζεται να έχεις εξαρχής είναι δύο λαστιχάκια. Με μία χτένα ή με τα δάχτυλά σου χωρίζεις τα μαλλιά σου οριζόντια, σε δύο τμήματα, πιάνοντάς τα μισά μισά με το ένα λαστιχάκι. Στη συνέχεια, φέρνεις τα υπόλοιπα μαλλιά σου προς το πάνω μέρος, κοντά στη βάση του αρχικού ponytail, και αφού τα χωρίσεις στη μέση, τα πιάνεις με το άλλο λαστιχάκι, ενώνοντάς τα με το πρώτο ponytail. Αμέσως, τα μαλλιά σου θα δείχνουν πιο πολλά και η κοτσίδα σου πιο «γεμάτη».

Από τη θεωρία στην πράξη

Πάτα play στο παρακάτω video για να δεις τον celebrity hairstylist Chris Appleton να εφαρμόζει όλα τα παραπάνω βήματα!