ΜΑΛΛΙΑ

Η απλή κίνηση που θα δώσει όγκο στη χαμηλή κοτσίδα σου

Imaxtree

Υπάρχει πιο βολικό, εύκολο και πρακτικό χτένισμα από το να πιάσεις όλα τα μαλλιά σου σε ένα χαμηλό ponytail; Ήρεμα ρωτάω. Θα σου (ξανα)πώ εγώ. Όχι. Και δεν είναι η πρώτη φορά που διαβάζεις αυτή τη ρητορική ερώτηση σε αυτή εδώ τη στήλη.

Πόσο μάλλον τώρα με την υποχρεωτική χρήση μάσκας, το χαμηλό ponytail ή αλλιώς χαμηλή κοτσίδα είναι ένα από τα πιο εύκολα χτενίσματα- τρόπους να πιάσεις όλα τα μαλλιά σου πίσω, ώστε να μην μπαίνουν κάθε τρεις και λίγο στο πρόσωπό σου.

Ανεξάρτητα από το αν έχεις μακρύ ή κοντό μήκος στο hair look σου ή τον τύπο των μαλλιών σου (σγουρά, ίσια, σπαστά κλπ), μπορείς να το υιοθετήσεις σε κάθε είδους μετακίνηση- και φυσικά στο σπίτι:  Από το γραφείο- αν δεν δουλεύεις με τηλεργασία- το super-market, το click away σου ή την άθλησή σου. Plus: Ήταν το χτένισμα που μεταξύ άλλων, είδαμε και στις πασαρέλες ως μεγάλο hair trend της σεζόν, Φθινόπωρο/Χειμώνα ’20-’21.

Αυτή τη φορά, όμως, δεν θα σταθούμε στο #hairinspo από τα fashion shows των σχεδιαστών, αλλά στο πώς μπορείς να κάνεις το χαμηλό ponytail σου να φαίνεται πιο πλούσιο, δίνοντάς του όγκο με μία κίνηση και ένα μόλις προϊόν. Πάτα play στο video και συνέχισε να διαβάζεις παρακάτω!

Στην ουσία, αυτό που έκανε η hairstylist ήταν να πιάσει όλα τα μαλλιά πρώτα σε ένα χαμηλό ponytail και στη συνέχεια με τα χέρια της να χωρίσει τμηματικά το σώμα της κοτσίδας, εφαρμόζοντας λίγο dry shampoo κοντά στη βάση της (εκείνη χρησιμοποιεί ένα σε μορφή πούδρας). Με αυτόν τον τρόπο, δίνει περισσότερο όγκο και υφή στα μαλλιά της, κάνοντάς τα να δείχνουν πιο πλούσια.