ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Το λευκό eyeliner επιστρέφει χάρη στην ανοιξιάτικη συλλογή Haute Couture Dior 2022

ImaxTree

Οποιαδήποτε αμφιβολία διατηρούσες για το λευκό eyeliner, ο οίκος Dior είναι εδώ για να σε μεταπείσει. Συγκεκριμένα, τα beauty looks που είδαμε στην Haute Couture 2022 της Maria Grazia Chiuri.

Την Δευτέρα 24 Ιανουαρίου η creativer director του εμβληματικού οίκου παρουσίασε την couture συλλογή της στο Musée Rodin στο Παρίσι. Από το αψεγάδιαστο tailoring και τη λιτή αισθητική των ρούχων μέχρι τα πολύχρωμα έργα των Ινδών καλλιτεχνών, Madhvi και Manu Parekh, που διακόσμησαν εξαιρετικά τον χώρο, αυτό το show Υψηλής Ραπτικής, υπενθύμισε την έννοια της απλότητας.

Η ίδια λογική συνεχίστηκε και στο μακιγιάζ των μοντέλων. Θα μπορούσε να πει κανείς ότι ο Peter Philips έκανε πάλι τα μαγικά του όσον αφορά το eyeliner. Αν παρατηρήσεις τις τελευταίες Dior συλλογές θα διαπιστώσεις πως το winged eyelook (σε κάθε του εκδοχή) έχει την τιμητική του. Αυτή τη φορά δημιούργησε μία λιτή και σύγχρονη εκδοχή του reverse eyeliner με λευκό χρώμα, ό,τι πρέπει για να υιοθετήσεις στα ανοιξιάτικα beauty looks σου.

Το λευκό eyeliner επιστρέφει την άνοιξη και υπόσχεται να φωτίσει τα beauty looks σου

«Το μαύρο eyeliner θα έκανε το αποτέλεσμα πιο κλασικό ενώ το λευκό είναι πιο φωτεινό. Φωτίζει το πρόσωπο σαν να ‘ναι μια λευκή κλωστή», είπε ο Philips σε ένα zoom call λίγο μετά το show. Ο Philips ξεκίνησε το μακιγιάζ χρησιμοποιώντας το μολύβι ματιών Diorshow Khôl in 009 White Khôl ως liner foundation κατά μήκος της ρίζας του βλεφάρου. Στη συνέχεια πέτυχε το graphic λευκό eyeliner με το Diorshow On Stage Liner in 001 Matte White και το αποτέλεσμα είναι αυτό που θα δεις παρακάτω.

Ένα λιτό και σύγχρονο reverse graphic eyeliner που ταίριαξε αρμονικά με την αισθητική της συλλογής. Το στοιχείο που αξίζει να κρατήσεις από το παρακάτω μακιγιάζ είναι η απουσία της μάσκαρα. Ο Philips δεν χρησιμοποίησε καθόλου μάσκαρα στο μακιγιάζ ματιών, μια τεχνική που ακολουθεί στις περισσότερες συλλογές και κάνει ακόμη πιο ανάλαφρο και καθαρό το beauty look. Ή αλλιώς αποδεικνύει πως ένα statement μακιγιάζ δεν χρειάζεται υπερβολές. Τα πάντα είναι θέμα ισορροπίας.

Για περισσότερη έμπνευση ακολουθούν τα αγαπημένα μας beauty looks με λευκό eyeliner από το Dior show.

[email protected] / ImaxTree
[email protected]

[email protected] / ImaxTree

 

λευκό eyeliner [email protected] / ImaxTree

[email protected]

λευκό eyeliner [email protected] / ImaxTree
[email protected]
λευκό eyeliner [email protected] / ImaxTree
[email protected]
λευκό eyeliner [email protected] / ImaxTree
[email protected]