ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Τι κάνει το primer ματιών και γιατί αυτή είναι η καταλληλότερη στιγμή να το δοκιμάσεις

Imaxtree Imaxtree

Ήταν- Είναι η χρονιά που τα κραγιόν έμειναν πιο πολύ απ’ όσο φανταζόμασταν σε «αδράνεια» στο νεσεσέρ μας- λόγω μάσκας. Μεγάλος πρωταγωνιστής τα μάτια. Η μάσκαρα είναι το καλλυντικό που αγαπήσαμε και χρησιμοποιήσαμε όσο κανένα άλλο, ενώ στο παιχνίδι άρχισαν να μπαίνουν δυναμικά και οι σκιές ματιών. Λίγο χρώμα μαζί με τη μαύρη μάσκαρα δεν έβλαψε ποτέ κανέναν.

Όσες λάτρευαν ήδη τις σκιές ματιών , φέτος αποθέωσαν τις παλέτες. Όσες πάλι, τις θεωρούσαμε περιττό βήμα στο μακιγιάζ μας (γιατί απλούστατα δεν ξέραμε πώς να τις χρησιμοποιήσουμε σωστά κατά βάθος) ξεκινήσαμε να πειραματιζόμαστε δειλά, δειλά.

Είτε με το πινέλο, είτε με το χέρι μας ξεκινήσαμε να τις απλώνουμε δίνοντας χρώμα στο μακιγιάζ των ματιών μας. Ξεφύγαμε από τα κλασικά και είπαμε το μεγάλο «ναι» σε κάτι διαφορετικό. Ήρθε η ώρα να πούμε το μεγάλο «ναι» και στο primer ματιών- γιατί αν φοράς σκιές είναι αυτό το βήμα που δεν πρέπει να παραλείπεις.

Τι είναι όμως, το primer ματιών και πού θα σε βοηθήσει στο μακιγιάζ σου;

Πριν πατήσεις play στο παρακάτω βίντεο που θα τα ακούσεις όλα αναλυτικά, θα σου πω με δύο λόγια πως το primer σκιών είναι αυτό το προϊόν που στην ουσία «κλειδώνει» το χρώμα, το κρατάει ζωηρό και σταθερό όλη την ημέρα, εξασφαλίζοντας την ομοιόμορφη, εύκολη και αψεγάδιαστη εφαρμογή των σκιών. Παράλληλα, μειώνει την όψη των λεπτών γραμμών δημιουργώντας τον τέλειο καμβά πάνω στον οποίο θα απλωθούν οι σκιές.

Τώρα ήρθε η ώρα να πατήσεις play στο παρακάτω βίντεο!