ΜΑΛΛΙΑ

The Rachel 2.0: Αυτή είναι η μοντέρνα εκδοχή του iconic κουρέματος της Rachel των Friends

NBCU Photo Bank/NBCUniversal via Getty Images via Getty Images/Ideal Image

Υπάρχουν μερικά beauty trends που όσα χρόνια κι αν περάσουν θα μένουν πάντα χαραγμένα στη μνήμη μας. Makeup και hair trends που έχουν αφήσει ιστορία, που έκαναν εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον κόσμο να τα λατρέψουν (και φυσικά να τα υιοθετήσουν), που είναι iconic. Και μέσα σ’ αυτά τα 3-4 hair trends που έβλεπες στα κεφάλια των περισσότερων γυναικών στα 90s, είναι σίγουρα το Rachel cut. Όπου Rachel cut, σου θυμίζω το iconic κούρεμα της Rachel aka Jennifer Aniston από Τα Φιλαράκια.

 

 

 

Τα νέα εν προκειμένω είναι πως πριν λίγες μέρες τα Φιλαράκια επέστρεψαν με ένα reunion γεμάτο συγκινήσεις και αποκαλύψεις που δεν θα μπορούσαμε να μάθουμε υπό άλλες συνθήκες και πως το Rachel cut φαίνεται να μας συστήνεται στη πιο μοντέρνα εκδοχή του: The Rachel 2.0.

Κι ενώ στο κλασικό 90s Rachel cut τα μαλλιά έφταναν ακριβώς στους ώμους, η μοντέρνα version του θέλει το μήκος των μαλλιών να είναι πιο μακρύ, ανοίγοντας το δρόμο σε ακόμη περισσότερες γυναίκες να το υιοθετήσουν. Το βασικό ζητούμενο και σε αυτή την περίπτωση είναι η έντονη παρουσία layers που πλαισιώνουν τέλεια το πρόσωπο σχηματίζοντας ένα νοητό heart shape στο μπροστινό μέρος.Take a look:

Το κλασικό Rachel cut της Jennifer Aniston

The Rachel 2.0: Η πιο μοντέρνα εκδοχή του

Να πούμε σε αυτό το σημείο, πως εκτός από τους φανατικούς της σειράς που επανήλθε στο προσκήνιο, υπεύθυνοι κατά κύριο λόγο γι αυτή την αύξηση στις αναζητήσεις του Rachel cut, είναι οι Gen Zers (η νεότερη γενιά) και πιο συγκεκριμένα οι TikTokers (χρήστες του TikTok) οι οποίοι δεν ανεβάζουν συνεχώς hair tutorials με τo signature hairstyle της #RachelGreen.

@asapabes attempted rachel’s 90s hairstyle 💓 ♬ original sound – meme rivera ミ☆

Πώς σου φαίνεται αυτή η αναβίωση του iconic Rachel cut; Θα υιοθετούσες τη μοντέρνα εκδοχή του;