ΜΑΛΛΙΑ

Το τελευταίο hair look της Τάμτα θύμισε Julie Andrews

www.instagram.com/officialtamta/

Δεν ήταν μόνο το αμφιλεγόμενο καρέ της Miley Cyrus ή τα ginger μαλλιά της Δανάης Μπάρκα που μέσα στο Σαββατοκύριακο κέντρισαν την προσοχή μας. Το τελευταίο hair look της Τάμτα δεν θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα με τις πιο ιδιαίτερες αλλαγές που είδαμε στα μαλλιά των διάσημων κυριών της Eλληνικής και ξένης showbiz.

Γνωστή για τα εκκεντρικά και τις περισσότερες φορές πετυχημένα looks της, η Τάμτα αποφάσισε- αυτή τη φορά με αφορμή την πρεμιέρα της στο Vox, παρέα με τις Melisses και το Χρήστο Μάστορα- να αποχωριστεί τα μακριά μαλλιά, υιοθετώντας το πιο κοντό hair look που την έχουμε δει ίσως ποτέ, ένα ένα κοντό αγορίστικο (pixie) look.

Τάμτα NDP Photo Agency

Τάμτα NDP Photo Agency

Παραμένοντας πιστή στην ανοιχτή ξανθιά απόχρωση στα μαλλιά της, είπε το «ναι» σε μία πολύ θηλυκή αλλά ταυτόχρονα αρκετά rock επιλογή, που ομολογουμένως α) της πήγαινε πολύ και β) μας θύμιζε όσο τίποτε άλλο το iconic hair look της Julie Andrews και τη νεαρή Μαρία από τη μελωδία της ευτυχίας. Μέρες που έρχονται, έχουμε ένα παραπάνω λόγο να κάνουμε αυτή τη σύγκριση.

Τάμτα NDP Photo Agency

Τάμτα NDP Photo Agency

Φυσικά, δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε την τραγουδίστρια να πειραματίζεται με τα μαλλιά της. Τη θυμόμαστε με #jumbobraids, κοντό ξανθό καρέ σε διάφορα μήκη, μακριά καστανά και ξανθά μαλλιά, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που κάνει εμφανίσεις φορώντας περούκες.

Τάμτα, αν μας διαβάζεις και αν πρόκειται κι αυτή τη φορά για περούκα, πρέπει να το ξανασκεφτείς. Σου παέι πολύ αυτό το look και η 80s αισθητική που παραπέμπει το συγκεκριμένο look.  Από εμάς είναι ναι στο pixie, ναι στο αγορίστικο κούρεμα.

Σε αυτό το σημείο, σου θυμίζω επίσης και την τελευταία αλλαγή στα μαλλιά της Charlize Theron, δια χειρός του hairstylist Adir Abergel αλλά και αυτή στα μαλλιά της Σίας Κοσιώνη.