ΜΑΛΛΙΑ

Η Charlize Theron άλλαξε ξανά τα μαλλιά της

Photo by Richard Shotwell/Invision/AP

Μετά τις πολύ κοντές αφέλειες (baby bangs) που την είδαμε να κόβει στα μαλλιά της το Μάιο, στις αρχές Σεπτέμβρη η Charlize Theron αποφάσισε να υιοθετήσει για τις ανάγκες της νέας ταινίας που θα είχε πρωταγωνιστικό ρόλο, ως Cipher στην ταινία Fast and Furious 9, το πιο αμφιλεγόμενο κούρεμα των 90's, το bowl cut look. Κι ενώ νομίζαμε πως το κεφάλαιο αλλαγές στα μαλλιά έκλεισε για το 2019, να που η Charlize «ξαναχτυπά» αυτή τη φορά με νέο κούρεμα και χρώμα.

Δες ακόμη: Η Charlize Theron έκανε το πιο αμφιλεγόμενο κούρεμα των ’90s

 

Με τη βοήθεια του hairstylist Adir Abergel, η ηθοποιός- που ομολογουμένως λατρεύει τις αλλαγές στα μαλλιά της- αποφάσισε να τα κόψει ακόμη πιο πολύ, σε ένα πιο κοντό αγορίστικο look, που μας θύμιζε έντονα το τελευταίο, pixie κούρεμα της Σίας Κοσιώνη.

Η Charlize

Photo by Richard Shotwell/Invision/AP

Photo by Richard Shotwell/Invision/AP

Photo by Chris Pizzello/Invision/AP

Photo by Chris Pizzello/Invision/AP

Η Σία

 

Δες ακόμη: Η Σία Κοσιώνη τόλμησε το πιο ανατρεπτικό κούρεμα της σεζόν

Παράλληλα, άνοιξε ακόμη πιο πολύ το χρώμα των μαλλιών της, αποκτώντας μία απαλή βουτυρένια ξανθιά απόχρωση.

 

«Πάντα λάτρευα να αλλάζω αυτά τα μαλλιά. Νέα απόχρωση. New Vibe» σχολίασε χαρακτηριστικά ο hairstylist κάτω από τη φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram με τη Charlize να δίνει το παρών στα 33α American Cinematheque Award στο Beverly Hilton Hotel.

Με bowl cut ή με pixie look, ένα είναι σίγουρο, η Charlize ξέρει να το υποστηρίζει πολύ καλά οποιαδήποτε αλλαγή στα μαλλιά της.

Κεντρική Φωτογραφία: Photo by Richard Shotwell/Invision/AP