ΜΑΛΛΙΑ

Τα money piece highlights είναι η φθινοπωρινή έμπνευση που ψάχνεις για τα μαλλιά σου

Instagram/kyliejenner/

Αν μέσα στα σχέδια του φθινοπώρου, είναι να κάνεις μία αλλαγή στα μαλλιά σου, αλλά δεν έχεις καταλήξει ακόμη σε κάτι πιο συγκεκριμένο, είτε αυτό αφορά το κούρεμα, το χρώμα ή και τα δύο μαζί, εμείς είμαστε εδώ για να σου δώσουμε το απαραίτητο #hairinspo και να σε ενημερώσουμε για τα πιο hot hair trends της σεζόν. Και τα money piece highlights είναι μία από αυτές τις τάσεις.

Στην ουσία, τα money piece highlights ή αλλιώς face-framing hair δεν είναι τίποτε άλλο παρά ανταύγειες/ highlights που πλαισιώνουν το πρόσωπο, δίνοντάς του περισσότερο φως και ένα 3D αποτέλεσμα. Ένας συνδυασμός ανάμεσα στην τάση των two-toned hair και των πολύ απαλών balayage highlights.

Έχοντας την αφετηρία του στα 90s, με πιο έντονες τότε, τις αντιθέσεις στα μαλλιά, το hair trend πλέον έρχεται να μας συστηθεί στην ultra chic version του, πείθοντας ακόμη και αυτές που θέλουν να κάνουν κάτι διακριτικό στο χρώμα των μαλλιών τους. Φυσικά, το πόσο έντονη/ ή όχι θα είναι η αντίθεση, σε κάθε περίπτωση εσύ- με τη βοήθεια του κομμωτή σου- το επιλέγεις.

Ταιριάζουν σε κάθε τύπο, μήκος ή χρώμα μαλλιών (είτε είσαι ξανθιά, καστανή είτε μελαχρινή) και είναι ίσως μέσα στους πιο εύκολους και cool τρόπους να ανανεώσεις το hair look σου, χωρίς να χρειάζεται να κάνεις μία μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά σου. Παράλληλα, αναδεικνύουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου και το βασικό χρώμα των μαλλιών σου.

Από τη θεωρία στην πράξη: Κι αν φλερτάρεις με τα money piece highlights, τα παρακάτω hair looks είμαι σίγουρη πως θα σε κάνουν να κλείσεις ευθύς ραντεβού στο κομμωτήριο.

8 hair looks με money piece highlights