ΜΑΛΛΙΑ

Σκέφτεσαι να ανοίξεις τα μαλλιά σου; Οι πιο cool αλλαγές που μπορείς να κάνεις μετά το καλοκαίρι

Instagram/bel_pipsqueekinsaigon/

H επιστροφή στην καθημερινότητα (το γραφείο, τον υπολογιστή, τις κάθε λογής υποχρεώσεις κλπ) μετά από τις καλοκαιρινές διακοπές δεν είναι εύκολη υπόθεση, πόσο μάλλον, όταν έχει προηγηθεί ένας δύσκολος χειμώνας. Παρόλα αυτά, το να αφιερώσεις λίγο περισσότερο χρόνο στον εαυτό σου και σε πράγματα που σε ευχαριστούν είναι μέσα στα πράγματα που σίγουρα μπορούν να σε κάνουν να αισθανθείς καλύτερα- και το βασικότερο, να ξεχαστείς. Κι αν σκέφτεσαι να κάνεις μία αλλαγή στα μαλλιά σου, διαβάζεις το σωστό άρθρο.

 

Η περίοδος μετά τις διακοπές είναι μια καλή ευκαιρία για να α) δώσεις extra φροντίδα στα μαλλιά σου (έχουν ταλαιπωρηθεί αρκετά από το αλάτι της θάλασσας/ χλώριο της πισίνας, τον ήλιο, την υγρασία κλπ) και β) σκεφτείς τι θέλεις να αλλάξεις στην κόμη σου. Εξάλλου, τι καλύτερο από το να δώσεις έναν αέρα ανανέωσης στην κόμη σου με την έναρξη της νέας σεζόν, που θα ανεβάσει και τη διάθεσή σου; Εμείς πάντως έχουμε να προτείνουμε τις πιο cool αλλαγές!

Κι αν δεν είσαι έτοιμη για ένα extreme κούρεμα (να υιοθετήσεις δηλαδή, ένα pixie cut) ή να κάνεις ένα shaggy καρέ όπως αυτό που είδαμε να κάνει τελευταία η Billie Eilish, αλλά σκέφτεσαι να πειραματιστείς με το χρώμα των μαλλιών σου και πιο συγκεκριμένα, να ανοίξεις λίγο το χρώμα τους (για να κάνει αντίθεση με τη μαυρισμένη επιδερμίδα σου), εμείς είμαστε εδώ, για να σου δώσουμε το απαραίτητο #hairinspo.

Οι επιλογές πολλές, καλό όμως είναι σε κάθε περίπτωση, να συμβουλευτείς τον κομμωτή σου για το χρώμα που ταιριάζει στον τόνο της επιδερμίδας σου, αλλά και το πώς θα το διατηρήσεις ζωντανό για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Φυσικά, αν έχεις ήδη ανταύγειες στα μαλλιά σου, είναι επιτακτική ανάγκη να γίνει πρώτα μία θεραπεία αναδόμησης, όπως μας έχουν εξηγήσει αρκετοί hair experts, που θα θρέψει τα μαλλιά σου και θα επανορθώσει τις όποιες φθορές έχουν υποστεί κατά τη διάρκεια των διακοπών!

Είσαι έτοιμη να δεις τις πιο cool αλλαγές που μπορείς να κάνεις στα μαλλιά σου;