ΑΡΩΜΑ

Τα δύο αγαπημένα αρώματα της Meghan Markle

Daniel Leal-Olivas/Pool Photo via AP

Το άρωμα είναι προσωπική υπόθεση. Είναι αυτό που συνδέεται άρρηκτα με αναμνήσεις, συναισθήματα, φάσεις στη ζωή σου, στιγμές, ανθρώπους, εποχές.

Κι αν δεν έχεις καταλήξει σε ένα και μοναδικό (aka έχεις βρει το signature άρωμά σου) και λατρεύεις τα αρώματα, τότε είμαι σίγουρη πως τόσα χρόνια έχεις «χτίσει» τη δική σου fragrance wardrobe (aka αρωματική ντουλάπα) με διάφορες αρωματικές εσάνς που ανάλογα με την περίσταση, την εποχή, την ώρα αλλά και τη διάθεσή σου επιλέγεις να φοράς κάθε φορά. Η Meghan Markle ανήκει κάπου στη μέση.

 

Από τη μία δηλώνει μεγάλη fan των αρωματικών εσάνς, από την άλλη έχει βρει- καταλήξει στα δικά της αγαπημένα, signature αρώματα. Ποια είναι αυτά; Η ίδια σε παλαιότερη συνέντευξή της στην Express απαντώντας σε σχετική ερώτηση είπε:

«Φοράω το Jo Malone Wild Bluebell την ημέρα και το Bvlgari Blv II Eau de Parfum το βράδυ. Πάντα παίρνω κοπλιμέντα, ενώ και τα δύο αυτά αρώματα έχουν ανάλαφρες floral νότες». Μάλιστα, απ’ ότι φαίνεται το άρωμα είναι τόσο σημαντικό part της καθημερινής ρουτίνας ομορφιάς της που αν φύγει από το σπίτι χωρίς να το φορέσει, γυρνάει πίσω. «Είναι η αγαπημένη μου συνήθεια. Τόσο πολύ, ώστε αν φύγω από το σπίτι χωρίς να το φορέσω, γυρνάω πίσω.»

Εσύ, έχεις signature άρωμα ή σου αρέσει να πειραματίζεσαι με διαφορετικές αρωματικές εσάνς κάθε φορά; Θα γυρνούσες ποτέ πίσω στο σπίτι γιατί ξέχασες να βάλεις το άρωμά σου;