ΝΥΧΙΑ

Skinny french με χρώμα: 8 ιδέες για να δοκιμάσεις αν έχεις κοντά νύχια

instagram.com/betina_goldstein/

Από προσωπική εμπειρία δεν είχα ποτέ καλή σχέση με το γαλλικό μανικιούρ. Ίσως επειδή έχω κοντά νύχια και δεν μπόρεσα με τίποτα να ταυτιστώ με τα ακρυλικά σχέδια των 00s. Όπως όλες οι τάσεις όμως που έρχονται από τα 90s και 00s, έτσι και αυτό το nail trend, έχει αποκτήσει τη δική του, σύγχρονη εκδοχή.

Το γαλλικό μανικιούρ επαναπροσδιορίζεται μέσα από το χρώμα και συγκεκριμένα μέσα από το skinny french manicure. Είναι ένα nail art που αν ανήκεις στο team κοντά νύχια, θα το λατρέψεις. Έχει minimal αισθητική καθώς η γραμμή είναι πάρα πολύ λεπτή και εφαρμόζεται είτε γύρω από το νύχι είτε στην αρχή (ανάποδο skinny french). Η ανοιξιάτικη εκδοχή του είναι ακόμη καλύτερη, γιατί το χρώμα κάνει το τελικό αποτέλεσμα φρέσκο και ζωηρό.

Στο χρωματιστό skinny french manicure η βάση παραμένει διάφανη και στη συνέχεια επιλέγεις όποιο χρώμα θέλεις. Μπορείς να κινηθείς σε ζωηρές, neon αποχρώσεις (βλ. neon pink, neon orange) ή να προτιμήσεις την all time classic χρωματική παλέτα των pastels. Με λίγα λόγια, το skinny french με χρώμα, είναι η τέλεια ιδέα για να ολοκληρώσεις κάθε ανοιξιάτικο outfit. Με πολύχρωμα πουκάμισα, printed φορέματα και χρωματιστά κοστούμια. Ακολουθούν οι καλύτερες ιδέες για να δοκιμάσεις στο επόμενο ραντεβού σου.

Skinny french με χρώμα: 8 ιδέες για να δοκιμάσεις αν έχεις κοντά νύχια

Με baby blue χρώμα

Ανάποδο skinny γαλλικό με χρώμα

Με swirl γραμμές

Με neon pink

Skinny french με πράσινο χρώμα και απόλυτη συμμετρία

Με μπλε χρώμα που θυμίζει θάλασσα

Rainbow skinny french

Ή με neon αποχρώσεις