ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ

Pastel nails: 10 φανταστικά σχέδια για να δοκιμάσεις στο επόμενο ραντεβού σου

instagram.com/thehangedit/

Νομίζω πως τα pastels αντικατοπτρίζουν την πιο παιχνιδιάρικη εκδοχή του μανικιούρ. Αποπνέουν ανεμελιά, αισιοδοξία και σίγουρα μας φτιάχνουν τη διάθεση. Ποια δεν λατρεύει ένα μονοχρωματικό μανικιούρ στις ανοιχτές αποχρώσεις του λιλά, του ανοιχτού πράσινου ή του baby blue;

Αυτή η χρωματική παλέτα έχει ταυτιστεί με την άνοιξη καθώς πολλά από τα χρώματα θυμίζουν ολάνθιστα λουλούδια. Το μονοχρωματικό μανικιούρ όμως δεν είναι ο μόνος τρόπος για να υιοθετήσεις τα pastels, μία από τις hot αποχρώσεις που είδαμε στις Spring/Summer 2022 συλλογές. Στο παιχνίδι των pastels μπαίνουν τα σχέδια και κάπως έτσι δημιουργείται ένα fun αποτέλεσμα.

Οι ανοιχτές αποχρώσεις που αναφέραμε παραπάνω συνδυάζονται άψογα με οποιοδήποτε nai trend έχεις δει στο μανικιούρ. Με swirl nails, με negative space, με skinny french manicure ή με το κλασικό και αγαπημένο skittles nail trend (όταν δηλαδή χρησιμοποιείς διαφορετική απόχρωση σε κάθε νύχι).

Μπορείς να δοκιμάσεις τις pastel αποχρώσεις σε κάθε σχήμα νυχιού, αν και αναδεικνύονται καλύτερα σε πιο κοντά ή μεσαία, οβάλ νύχια. Αν ψάχνεις ιδέες για το επόμενο μανικιούρ σου, ακολουθούν παρακάτω 10 φανταστικά σχέδια.

Pastel nails: 10 φανταστικά σχέδια για να δοκιμάσεις στο επόμενο ραντεβού σου

Pastel florals: Ένας από τους πιο ωραίους συνδυασμούς

Pastels με gingham καρό

Ombré pastels

Swirl pastel nails

Οι pastel αποχρώσεις σε ένα skinny french mani

Το “Skittles” nail trend (ένα διαφορετικό χρώμα σε κάθε νύχι) σε pastel εκδοχή

Με συνδυασμό μοτίβων

Groovy pastels

Pastel nails με cute σύννεφα

instagram.com/overglowedit/

Pastel cotton candy