ΜΑΛΛΙΑ

Σγουρά Μαλλιά: Το tip για να μην φριζάρουν από τον hairstylist της Jennifer Lopez

Imaxtree Imaxtree

Τα φυσικά σγουρά μαλλιά έχουν τη δική τους χάρη και θέλουν- όπως όλοι οι τύποι μαλλιών άλλωστε- εξειδικευμένη φροντίδα. Και όταν λέω φροντίδα, εννοώ τόσο τα κατάλληλα προϊόντα όσο και τις σωστές κινήσεις που θα τα βοηθήσουν να δείχνουν ενυδατωμένα, λαμπερά, να ξεμπερδεύονται εύκολα και να μην φριζάρουν.

 

Στάσου στο φριζάρισμα. Γιατί, ιδιαίτερα, τα σγουρά μαλλιά φριζάρουν πολύ εύκολα, πόσο μάλλον όταν οι καιρικές συνθήκες το ευνοούν (έχει αρκετή υγρασία, δηλαδή). Σε γενικές γραμμές η αφυδάτωση και γενικότερα η έλλειψη υγρασίας συμβάλλουν σε αυτό.

Αυτή τη φορά, όμως, ο Chris Appleton, ο αγαπημένος hairstylist πολλών διάσημων κυριών του Hollywood όπως της Jennifer Lopez, της οικογένειας Kardashian κλπ αποκάλυψε τις δικές του πρακτικές συμβουλές για να αποφύγει μία γυναίκα με σγουρά μαλλιά το φριζάρισμα. Κρατάμε σημειώσεις!

Η συμβουλή του Chris Appleton για τα σγουρά μαλλιά

«(Κατά το στέγνωμα) Χρησιμοποιώ μία φυσούνα γιατί αυτή δίνει στις μπούκλες ένα όμορφο ελεγχόμενο look. Η συμβουλή μου για τη χρήση της φυσούνας είναι να τη χρησιμοποιείς σε υψηλή θερμοκρασία αλλά στην πιο χαμηλή ταχύτητα τον αέρα. Αν χρησιμοποιείς την υψηλή ταχύτητα, θα δημιουργήσεις φριζάρισμα στα μαλλιά» είπε χαρακτηριστικά στο Allure, ενώ σημείωσε παράλληλα, πως το να ελέγξεις με επιτυχία το φριζάρισμα έχει να κάνει με το αν χρησιμοποιείς προϊόντα φορμαρίσματος που ελέγχουν το φριζάρισμα και είναι για ειδικά σγουρά ή σπαστά μαλλιά.

Σου θυμίζω σε αυτό το σημείο, πως πριν λίγο καιρό ο Chris Appleton είχε «προβλέψει» ποια θα είναι τα δύο πιο hot κουρέματα που θα πρωταγωνιστήσουν αυτή τη σεζόν, ανεβάζοντας σχετικές φωτογραφίες στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram. Σημείωσε: «Καρέ και αφέλειες- Fall vibes»!