ΜΑΛΛΙΑ

Σγουρά μαλλιά: 3 tips για να τα ξεμπερδεύεις εύκολα

Imaxtree Imaxtree

Το ξεμπέρδεμα των μαλλιών μας είναι για τις περισσότερες από εμάς ένα δακρύβρεχτο κεφάλαιο τουλάχιστον της παιδικής μας ηλικίας. Πόσο μάλλον εάν έχεις σγουρά μαλλιά και οι κόμποι ανάμεσα στις μπούκλες σου ήταν/ είναι/ και θα είναι κάτι παραπάνω από καθημερινότητα σου.

Τα tips που θα βρεις παρακάτω- και τα προϊόντα υπάρχουν για να κάνουν τη ζωή σου με τα σγουρά μαλλιά πιο εύκολη. Τι λες;

-Χρησιμοποίησε τα δάχτυλά σου για να ξεμπερδέψεις τα σγουρά μαλλιά

Σε πρώτη φάση μπορείς να προσπαθήσεις να ξεμπερδέψεις τους κόμπους στα μαλλιά σου με τα δάχτυλά σου, ενώ είσαι στο μπάνιο και έχεις απλώσει το conditioner/μάσκα στα μαλλιά σου. Κι αυτό γιατί, τα δάχτυλά σου μπορούν να «καταλάβουν» το σημείο που είναι μπερδεμένα τα μαλλιά σου και να μην τα τραβήξουν, ώστε να τα σπάσουν. Εάν πάλι δε βολεύεσαι αυτόν τον τρόπο, δοκίμασε μία μαλακή βούρτσα ξεμπερδέματος.

10-f38d315b9c14d12ec0562092223a4e1e.jpg
ATTICADPS.GR

Tangle Teezer The Wet Detangler Pink/Pink

Η εργονομικά σχεδιασμένη λαβή της, κάνει τη χρήση στο ντους πιο εύκολη. Διαθέτει 325 περισσότερα, δυνατότερα & μακρύτερα ειδικά σχεδιασμένα ελαστικά δόντια, που δεν τραβούν, δεν σπάνε και δεν τραυματίζουν την τρίχα. Ιδανική για βρεγμένα μαλλιά, μετά τη χρήση conditioner ή μάσκας.
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ

-Το καλύτερο timing

Σύμφωνα με τον Shai Amiel, το καλύτερο timing για να ξεμπερδέψεις τα σγουρά μαλλιά σου είναι στο μπάνιο, αφού έχεις αφήσεις το conditioner στα μαλλιά σου για μερικά λεπτά. Ο ατμός στο μπάνιο ανοίγει τα λέπια της τρίχας και βοηθά τα μαλλιά να απορροφήσουν το condtioner, με αποτέλεσμα αυτά να γίνονται πιο απαλά και να ξεμπερδεύονται πιο εύκολα.

-Πες «ναι» στα εξειδικευμένα προϊόντα για το ξεμπέρδεμα

Σε όλα τα πράγματα υπάρχει ένας expert. Και το ξεμπέρδεμα, λοιπόν, έχει τον ειδικό τους. Αρκετά hair brands έχουν δημιουργήσει ειδικά προϊόντα που ξεμπερδεύουν πανεύκολα τα μαλλιά. Τι λες;

150-ml3.jpg
SEPHORA.GR

Aveda Be Curly Detangling Masque

Μια πλούσια, εντατική μάσκα για σγουρά, με μπούκλες και κυματιστά μαλλιά με πιστοποιημένο βιολογικό έλαιο babassu και βούτυρο καριτέ για βαθιά θρέψη και ελαστικότητα. Ξεμπερδεύει ακόμα και τις πιο μπλεγμένες μπούκλες, τις ενυδατώνει και καταπολεμά το φριζάρισμα. Plus: Βελτιώνει τον σχηματισμό τους με κάθε χρήση και αφήνει τα μαλλιά ενυδατωμένα, λαμπερά, ζωντανά.
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ