ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Pride & Joy: Η νέα συλλογή μακιγιάζ της MAC με αφορμή το φετινό Pride

MAC Cosmetics

Η MAC υποδέχεται τον Ιούνιο, τον κατεξοχήν μήνα Υπερηφάνειας και γιορτάζει το αναφαίρετο δικαίωμα όλων στην διαφορετικότητα. Με αφορμή, λοιπόν, το φετινό Pride, το brand παρουσιάζει τη συλλογή «Pride & Joy», αποδεικνύοντας στην πράξη πως για το brand, το Pride είναι ζωντανό, για όλους τους ανθρώπους και για όλες τις ταυτότητες.

«Από το 1984, έχουμε αγωνιστεί και συνεχίζουμε να ασκούμε πιέσεις στα στεγανά της ομορφιάς με αντισυμβατικούς και καινοτόμους τρόπους –και τους ενσωματώνουμε στην πραγματικότητα που όλοι μοιραζόμαστε. Παρότι οι περισσότερες παρελάσεις υπερηφάνειας είναι και φέτος σε παύση, αυτό δεν σημαίνει ότι οι εορτασμοί πρέπει να σταματήσουν. «Για εμένα, Pride είναι κάθε μέρα», λέει ο Charlie Ford Nishimura, μέλος της #MACCrew και συνεχίζει: «Το να περπατώ στο δρόμο ως ένα ανοιχτά queer άτομο και να νιώθω περήφανος για αυτό που είμαι, είναι μια αμφισβήτηση απέναντι στον κανόνα».

Μέσα από την μακροχρόνια συνεργασία της με LGBTQIA+ οργανώσεις και τη συγκέντρωση πάνω από $500.000.000 μέσω του προγράμματος VIVA GLAM, η MAC είναι αποφασισμένη όχι μόνο να συνεχίσει τους εορτασμούς αλλά και να ενδυναμώσει καθεμία φωνή της κοινότητας, όλο το χρόνο.

To brand αντιλαμβάνεται ότι το Pride είναι μια επέτειος και όχι μια διαδήλωση. Είναι ενσωματωμένη στο πνεύμα αυτών που γιορτάζουν, που προσδιορίζονται ως λεσβίες, gay, τρανσέξουαλ, queer, ασέξουαλ, πασνέξουαλ και διεμφυλικά άτομα, τα οποία γιορτάζουν παρά τα εμπόδια της κοινωνίας –και τις κοινωνικές αποστάσεις της πανδημίας- που υφίστανται.

Μέσα από την φετινή ομάδα του Pride, οι προβολείς πέφτουν σε έξι διαφορετικές φωνές με ένα κοινό μήνυμα: ο καθένας μοιράζεται τη σημασία αυτής της περιόδου για τη ζωή του, τον τρόπο με τον οποίο γιορτάζει τη σεξουαλική ταυτότητά του και πως θα μπορούσαν οι άλλοι να τον στηρίξουν.

Για να συνεχίσουν οι εορτασμοί –και με έμφαση στην αυθεντικότητα- οι Make Up Artists του brand είναι έτοιμοι να βοηθήσουν να βρει ο καθένας το τέλειο “Pride look” μέσα από χρωματιστά προϊόντα που αναδεικνύουν την δική σας Υπερηφάνεια –από τις πιο απαλές μέχρι τις πιο έντονες αποχρώσεις. Άλλωστε, όπως λέει ο Christian Mooney, μέλος του #MACCrew, «το μακιγιάζ αποτελεί για εμένα ένα τρόπο να διασκεδάσω με την καλλιτεχνική δημιουργικότητά μου. Πρόκειται για μακιγιάζ με μήνυμα. Είναι ένα εργαλείο για να δημιουργήσω νέες ευκαιρίες αλληλεπίδρασης μεταξύ των ανθρώπων μέσα από τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνομαι την ομορφιά» και δεν θα μπορούσαμε να συμφωνήσουμε περισσότερο.

Η νέα συλλογή περιλαμβάνει μια pride-themed, limited-edition, εξαιρετικά λεπτή- έτοιμη προς χρήση παλέτα που χωράει τέσσερις σκιές της αρεσκείας σου και ένα limited-edition, prime-themed κραγιόν με πλούσια κρεμώδη σύνθεση και εξαιρετική απόδοση χρώματος. Θα τα βρεις στο maccosmetics.gr.