SHOPPING

Πράγματα που κάνουν οι γυναίκες με ωραία δόντια

Είναι μερικά κορίτσια, που έχουν ένα χαμόγελο που δε μπορείς με τίποτα να μην παρατηρήσεις. Λαμπερό, φωτεινό και καθαρό. Αναρωτιέσαι τι στο καλό κάνουν και έχουν αυτό το αποτέλεσμα; Θα σου πούμε εμείς!

1. Πηγαίνουν τακτικά στον οδοντίατρο

Ο σύμμαχος στα τέλεια δόντια είναι φυσικά ο οδοντίατρος, ο οποίος ξέρει πως να τα καθαρίσει καθώς και να δώσει σωστές συμβουλές για το να διατηρούνται υγιή. Μια φορά το εξάμηνο επίσκεψη, για να γίνεται το check up και αν κριθεί απαραίτητο, ο καθαρισμός. Αν υπάρχουν προβλήματα όπως σφραγίσματα κλπ, τότε μπορεί και να χρειάζεται μια φορά το τρίμηνο. Ναι, προφανώς και μιλάμε για ένα καθόλου αμελητέο έξοδο, ωστόσο σκέψου ότι θα αυξηθεί κατά πολύ το ποσό που θα πρέπει να καταβάλεις, αν δεν πιστέψεις στην πρόληψη.

2. Έχουν ηλεκτρική οδοντόβουρτσα

 Vitality Presicion Clean Pink Box >> 17.99 €

Τα δόντια πρέπει να βουρτσίζονται κυκλικά, σε γωνία 45 μοιρών προς τα ούλα. Πολλές από εμάς, ίσως δεν καταφέρνουμε να κάνουμε τη διαδικασία σωστά με τις κλασικές οδοντόβουρτσες. Η λύση και το μυστικό των γυναικών με ωραία δόντια, είναι οι ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες, οι οποίες κάνουν ακριβώς αυτή τη δουλειά. Επίσης, όταν τις χρησιμοποιείς, είναι ευκολότερο να διαρκέσει το βούρτσισμα 2 λεπτά, όπως είναι σωστό.

3. Κάνουν νήμα κάθε μέρα

Ο σωστός τρόπος να χρησιμοποιήσεις το νήμα είναι κάνοντας καμπύλη C. Αντί να το βάζεις ανάμεσα στα δόντια και να το απομακρύνεις κάθετα, είναι προτιμότερο να το βάλεις μεταξύ δοντιών και ούλων και στη συνέχεια με απαλές κινήσεις να το περάσεις από τις καμπύλες των δοντιών και από τις δύο πλευρές. Είναι ένα νοητό C.

4. Λένε ναι στον ορθοδοντικό

Η επίσκεψη στον ορθοδοντικό δε γίνεται μόνο για αισθητικούς λόγους. Σε πολλές περιπτώσεις, τα στραβά δόντια δημιουργούν ένα ιδανικό περιβάλλον για ανάπτυξη οδοντικών προβλημάτων. Οι γυναίκες που έχουν ωραίο χαμόγελο, έχουν σίγουρα κάνει μια επίσκεψη ή έχουν προβεί σε ορθοδοντική θεραπεία.  Επίσης, όταν την ακολουθούν, δε ξεχνάνε μετά να φορούν τα μασελάκια τους, ώστε να διατηρήσουν το αποτέλεσμα. Τα δόντια έχουν μνήμη και την τάση να γυρνάνε στην αρχική τους θέση. Θέλουν βοήθεια να μείνουν τέλεια, οπότε τι θα έλεγες να φορούσες εκείνο το μασελάκι;

5. Κάνουν λεύκανση

Ευτυχώς για την τσέπη μας, υπάρχουν πολλές επιλογές να έχεις λευκότερα δόντια, οι οποίες δεν προαπαιτούν απαραίτητα μια περιουσία. Εννοείται ότι μπορείς να ακολουθήσεις την ακριβή οδό αλλά πχ και ένας καθαρισμός μια φορά τους τρεις μήνες, μπορεί να διατηρήσει λευκά τα δόντια σου. Αν τον συνδυάσεις και με κάποιο “σπιτικό” τρόπο λεύκανσης, ακόμα καλύτερα.

6. Κάνουν έξυπνο μακιγιάζ

Οι γυναίκες με φανταστικό χαμόγελο, συνήθως προτιμούν κραγιόν σε αποχρώσεις μπλε ή κόκκινου. Επίσης, δε διστάζουν να βάλουν λιπ γκλος, γιατί ξέρουν ότι με αυτό τον τρόπο η περιοχή του στόματος πιο λαμπερή λόγω αντανάκλασης του φωτός.

7. Χρησιμοποιούν οδοντόκρεμα που υπόσχεται λευκότερα δόντια

Unident Whitening Professional >> 5.35€

Ο καφές, το κρασί, το τσάι, το τσιγάρο όσο και να μη θες, σίγουρα θα “λερώσουν” τα δόντια σου. Χρησιμοποίησε μια οδοντόκρεμα με σύνθεση που βοηθά να διατηρηθούν τα δόντια σου λευκά και να απομακρυνθούν οι λεκέδες που δημιουργούνται από διάφορες τροφές.

8. Είναι τυπικές με όλα τα παραπάνω

Το να είσαι σωστή με τα δόντια σου, μια εβδομάδα τον χρόνο, δεν είναι αρκετό προφανώς. Οι γυναίκες που έχουν το τέλειο χαμόγελο, συνήθως έχουν μια πολύ καλή ρουτίνα και δεν ξεχνάνε πότε να πάνε στον οδοντίατρο και πότε να κάνουν νήμα κάθε μέρα για παράδειγμα. Προσπάθησε να τις αντιγράψεις και θα δεις διαφορά.