BEAUTY TIPS

4 εναλλακτικοί τρόποι για να αποκτήσεις λευκότερα δόντια

Είσαι από τα κορίτσια που στις φωτογραφίες πιέζουν τα χείλια τους για να μη φανούν τα δόντια; Κοιτάς τον εαυτό σου και ψάχνεις το παλιό σου λαμπερό χαμόγελο; Για εσένα είμαστε εμείς εδώ.

Πριν κατεβάσεις όλες τις λευκαντικές οδοντόκρεμες από τα ράφια, πριν τρέξεις σε οδοντίατρους για λεύκανση, δοκίμασε τα παρακάτω.

Φράουλες

Ψώνισε φράουλες –> Mamashome με 2,91 €

Έχεις δει πόσο λευκό χαμόγελο έχει η Catherine Zeta Jones; Αν το θες, τότε δεν έχεις παρά να την μιμηθείς. Λιώσε μερικές φράουλες και βάλε το ζουμί στην οδοντόβουρτσα σου. Μετά, ξέπλυνε καλά! Το οξύ που περιέχουν αυτά τα γευστικά φρούτα, απομακρύνει τους λεκέδες που δημιουργούνται στα δόντια, από το φαγητό και το ποτό.

Μηλόξυδο

Ψώνισε μυλόξυδο —> Mamashome με 1,52 €

Πάρε ένα μυλόξυδο και κάνε είτε μπούκες είτε βούρτσισμα. Θα χρειαστείς περίπου ένα μήνα, αλλά θα διαπιστώσεις μεγάλη διαφορά στο χαμόγελο σου! Και αυτό γιατί βοηθάει στο να απομακρυνθούν οι λεκέδες από καφέ και νικοτίνη. Όπως και στις φράουλες, έτσι και σε αυτή την περίπτωση, πρέπει να ξεπλύνεις καλά γιατί αν παραμείνει στα δόντια θα τα καταστρέψει.

Λάδι καρύδας

 

Η Gwyneth Paltrow χρησιμοποιεί το λάδι καρύδας στη μαγειρική, στο δέρμα και στο στόμα της. Όπως έχει δηλώσει, ακολουθεί μια αρχαία παράδοση που λέγεται oil pulling. Δηλαδή κάνει μπούκες με το συγκεκριμένο λάδι για περίπου 20 λεπτά την ημέρα. Αυτό, όπως έχει δηλώσει, κάνει καλό στην στοματική υγιεινή και δίνει λευκότερο χρώμα στα δόντια. Αν θες κάτι πιο γρήγορο, δοκίμασε να βάζεις καθημερινά λίγο λάδι καρύδας στην οδοντόβουρτσα σου.

Μαγειρική σόδα

Αυτή η μαγειρική σόδα είναι μαγική, το έχουμε ξαναπεί. Εκτός από τις άλλες πολλές χρήσεις της, είναι τέλεια και για το χαμόγελο σου. Μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις μαζί με την οδοντόκρεμα σου και θα δεις γρήγορα διαφορά. Αντίo κίτρινα δόντια!